Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Ekonomi Emlak Ali Sami Yen ihalesi 16 Nisan'da - Emlak Haberleri

        Toplu Konut İdaresi (TOKİ), Ali Sami Yen Stadı'nın bulunduğu arsayı 407 milyon lira muhammen bedelle 16 Nisan Cuma günü saat 14.30'da açık artırmaya sunacağını açıkladı. TOKİ'den verilen bilgiye göre, İstanbul-Şişli'de bulunan 34 bin 640 metrekare yüzölçümlü, 1199 ada 384 parsel numaralı Ali Sami Yen Stadyumu arsası, 16 Nisan Cuma günü, saat 14.30'da, 407 milyon 25 bin lira peşin muhammen bedel üzerinden, açık artırma ile satışa çıkarılacak.

        İhale, TOKİ'nin Bilkent'teki merkezinde bulunan konferans salonunda yapılacak. Açık artırma sonucunda en yüksek teklifi veren istekli, taşınmazı vadeli almak isterse yüzde 20'si peşin 48 ay vade ile ödeme yapabilecek. Arsa satışı, yüzde 18 KDV'den muaf olacak. İstekliler, ihaleye ilişkin broşür, katalog, şartname, sözleşme vb. bilgi ve belgeleri TOKİ'nin Bilkent'teki merkezinden veya İstanbul-Halkalı'daki Uygulama Dairesi Başkanlığı'ndan bedelsiz olarak temin edebilecek.

        TEMİNAT 1 MİLYON TL

        Açık artırmaya katılacak olan gerçek veya tüzel kişilerden, katılım teminatı olarak toplantı öncesinde 1 milyon lira alınacak. Bu arada TOKİ, 9 ilde 201 parça araziyi satışa çıkarıyor. Arazilerin satışına yönelik açık artırma ihaleleri, 13 Nisan saat 13.00'da TOKİ'nin salonunda yapılacak. Muhammen bedel üzerinden açık artırmaya çıkarılacak araziler, komisyonsuz ve yüzde 18 KDV'den muaf olarak satılacak.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ