Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Ekonomi Teknoloji Palm Treo 750 Türkiye’de - Gündem Haberleri

        Palm Treo 750, Turkcell PDA ailesinin bir üyesi olarak Türkiye’de tek yetkili distribütörü olan GENPA tarafından tüketicilere sunuluyor.

        Palm’in avuç içi bilgisayarlarda sahip olduğu tecrübeyi Windows Mobile ile birleştirerek güçlendirdiği işletim sistemini kullanan Palm Treo 750 “Hayatı kolaylaştırma uzmanı” sloganı ile avuç içi bilgisayar kategorisinde kendini farklılaştırıyor.

        Palm Treo 750; dünyanın her yerinde çalışan dört band bir GSM telefon olmanın yanı sıra yüksek hızda veri bağlantısına olanak tanıyan 3G/UMTS standartlarını da desteklemektedir. Böylelikle kablosuz olarak e-posta alabilir, geniş band bağlantı hızlarında İnternet’te gezinebilir, Palm’in kullanıcı dostu tüm özellikleri Windows Mobile işletim sistemiyle birlikte kullanabilirsiniz. Nerede olursanız olun, belgelerinizi gözden geçirebilir ve düzeltebilir, şirketinizdeki sunucuyla her an bağlantıya geçip istediğiniz verileri alabilir ya da gönderebilirsiniz.

        E-postanızı indirirken aynı zamanda telefon görüşmesi yapabilirsiniz. Microsoft’un Direct Push Teknolojisi’nin yerleşik olarak bulunduğu Treo 750 ile Outlook e-postalarınızı, Ajandanızdaki değişiklikleri, Kişiler ve Görevler listenizdeki yeni girişleri saniyeler içinde alabilirsiniz. İsterseniz biraz ara verip müzik dinleyebilir, Web’den canlı yayın izleyebilir ve film seyredebilirsiniz. Palm’in mobil teknolojiler konusunda sahip olduğu 10 yılı aşkın deneyim ile modifiye ettiği Windows Mobile’ı Treo 750 üzerinde kullanmak çok daha keyifli, kolay ve işlevsel.

        GENPA satış noktalarında ve Genpatech.com sanal mağazada satışa sunulan Palm Treo 750, aynı zamanda Türkiye genelinde Turkcell satış noktalarında da satışa sunuluyor.

        (Hürriyet)

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ