Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Ekonomi İş-Yaşam Koç Holding CEO'sundan Mustafa Koç'a veda - İş-Yaşam Haberleri

        Koç Holding CEO'su Levent Çakıroğlu, kalp krizi sonucu hayatını kaybeden Koç Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Koç'un hayalleriyle ilgili yaptığı konuşmalarından alıntılar yaparak Koç'u anlattı.

        Kalp krizi sonucu hayatını kaybeden Koç Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Koç için Koç Holding'de düzenlenen törende konuşan Koç Holding CEO'su Levent Çakıroğlu, büyük üzüntü duyduklarını söyledi. Mustafa Koç'u anlatan Çakıroğlu, "O harika bir baba ve eş, hayırlı bir evlat, sevgi dolu bir ağabey, gerçek ve vefalı bir arkadaş, ülkesine aşık bir vatandaş, büyük bir hayırsever, aydın ve vizyoner bir iş adamı, tutkulu bir sporcu ve sporsever, çalışanlarına güç veren ve her zaman destekleyen bir lider. Ama daha da ötesi, geniş kitleler tarafından çok sevilen, bir o kadar saygı duyulan, kalbi, vicdanı büyük, alçakgönüllü bir insandı. Hayata pozitif bakış açısı ve hoşgörüsüyle hepimize örnek oldu" diye konuştu.

        Mustafa Koç'un konuşmalarından alıntılar da yapan Çakıroğlu, "Mustafa Koç, 'Vehbi Bey'in hayali ile topluluğumuz, holdingimiz kuruldu. Rahmi Bey'in hayalleri ile topluluğumuz büyüdü. Yeni ortaklıklar gerçekleştirdi, dışa açılmaya başladı. Benim hayalim de rakiplerle arayı açmaktı. Sizlerin liderliği, ekiplerinizin katkısı ile bu hayalleri bir bir gerçekleştirdik. Bundan sonraki hayalim uluslararası arenada çok daha önemli ve büyük başarılar gerçekleştirmek, yurtiçindeki uzun vadeli liderliğimizi yurt dışına taşımak' dedi. Şimdi bu hayalleri ve vizyonu birbirimize sımsıkı sarılarak bizler gerçekleştireceğiz" ifadelerini kullandı.

        Konuşmasının sonunda Mustafa Koç'a seslenen Çakıroğlu, şunları söyledi:

        "Kıymetli yönetim kurulu başkanım, canım ağabeyim Mustafa bey, vizyonunuz ve değerleriniz doğrultusunda bize bıraktığınız bayrağı var gücümüzle çalışarak daha ileriye taşıyacağımıza emin olabilirsiniz. Ekonomik, sosyal, beşeri alanlarda gelişimimiz hız kesmeden sürecek. Her zaman çok önem verdiğiniz toplumsal sorumluluk bilincinin ülke geneline yayılmasını sağlayan projelerimize devam edeceğiz. Topluluğumuzu uluslararası arenada hedeflediğiniz, arzu ettiğiniz seviyeye taşıyacağız. Ve size her zaman layık olmaya çalışacağız."

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ