Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Ekonomi İş-Yaşam Borsa'da gongu Bloomberg HT ekibi çaldı - İş-Yaşam Haberleri

        Türkiye’de ekonomi yayıncılığını değiştiren ve zirvede tek kalan Bloomberg HT, 6. yaşını kutluyor. Borsa İstanbul'da açılış gongunu çalan Bloomberg HT ekibi, sabahyayınını Borsa İstanbul'dan gerçekleştirdi.

        Gong törenine ekonomi dünyasından çok sayıda isim katılırken Borsa İstanbul Genel Müdürü Tuncay Dinç, "Bloomberg HT'yi canı gönülden tebrik ediyorum. Çünkü şimdiye kadar son derece, tarafsız, dürüst, yansız, objektif bir yayıncılık başardılar" dedi.

        "6 SENE İÇİNDE ZOR BİR REKABETE HAZIRLANMIŞTIK"

        Bloomberg HT Genel Yayın Yönetmeni Cüneyt Başaran

        Gerçekten 6 yıl göz açıp kapatana kadar geçti. Biz çok mutluyuz. 6 senelik sürede çaycısından ekrancısına kadar genel müdüründen editörüne kadar son derece keyifli 6 sene geçirdik. Bu 6 sene içinde zor bir rekabete hazırlanmıştık. Ümit ediyorum başardık. Bu rekabetten geçmişizdir. Rekabet bitince kendi içimizde rekabet kurduk. Bir televizyon kanalımız, iki internet sitemiz ve bir de radyomuzla beraber Türkiye'nin tek ekonomi platformu olduğumuzu düşünüyorum. Ama sorumluluğumuzda arttı. Sorumluluğumuz doğru bir haber, doğru habercilik yapmak, net ve şeffaf olmak, gelişmeleri her yerde ve anında takip etmek bundan sonra da bu konuda üzerimize düşen sorumluluğumuzu yerine getireceğiz. 6 yılımızda da ekibime çok teşekkür ettiğimi belirteyim.

        "TARAFSIZ, DÜRÜST, YANSIZ, OBJEKTİF BİR YAYINCILIK BAŞARDILAR"

        Borsa İstanbul Genel Müdürü Tuncay Dinç

        Bloomberg HT'nin 6. yılı için beraberiz. Ben Bloomberg HT'yi canı gönülden tebrik ediyorum. Çünkü şimdiye kadar son derece, tarafsız, dürüst, yansız, objektif bir yayıncılık başardılar. Türkiye gibi son derece hareketlibir ülkede bunu yapmak kolay değil. Ve de rakiplerinin sadece ekonomi kanalı olarak değil diğer magazin kanallarının, spor kanallarının önüne geçtiler. Hatta şimdiye kadar Türkiye'de en çok reyting alan programlardan bir tanesini yaptılar. Bunu başarmak da kolay değil. Ekonomi alanında hepimizin bilgilenmesinde çok büyük katkıları oldu. Finansal okur yazarlığın gelişmesi, yatırımcının bilgilenmesi, haberin hızlı ve doğru bir şekilde sunulması açısından Bloomberg HT çok büyük bir katkıda bulundu. Aynı zamanda İstanbul'un finans merkezi olmasında çok büyük katkıları var. Çünkü Bloomberg HT bir finans merkezi olmasa olmaz şeylerden bir tanesi. Tabii bunu bize sağladıkları için hem Bloomberg HT ekibine, yönetime hem de Ciner Grubu'na teşekkürlerimizi sunmak istiyoruz.

        "6 YILDIR CİDDİ BİR EMEK VAR"

        Ekonomist Murat Sağman

        Gerçekten kanalın doğum gününü kutluyorum. Çok güzel bir ekip var. 6 yıldır çok ciddi bir emek var. Herkesin doğum gününü kutluyorum.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ