Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Ekonomi İş-Yaşam Muhtarlara promosyonlu maaş müjdesi - İş-Yaşam Haberleri

        Şahinbey Belediyesi Kültür Merkezinde yapılan toplantıda konuşan Türkiye Muhtarlar Federasyonu (TMF) Genel Başkan Yardımcısı ve Gaziantep Muhtarlar Derneği Başkanı Ökkeş Titiz, muhtarlara maaş promosyonu verilmesiyle ilgili yapılan çalışmaların olumlu sonuçlandığını söyledi.

        Titiz, çeşitli güçlükler içerisinde görevini yerine getirmeye çalışan muhtarların yaşamlarını kolaylaştırabilmek için çaba harcadıklarını ifade ederek şöyle konuştu:

        "Konuyu Gaziantep Valisi Ali Yerlikaya ile paylaşarak desteklerini aldık ve Halk Bankası ile temasa geçtik. Görüşmeler neticesinde seçime kadar olan süreçte muhtarlara 300 lira tutarında maaş promosyonu verilmesinin kararlaştırıldı. İmzalanan protokol kapsamında muhtarlarımız, rahat kredi çekebilecek, kart aidatı ödemeyecek ve EFT gideri ödemeyecek. Gaziantepli 785 muhtarımız için imzaladığımız protokolü, yurt sathındaki 50 bin 27 muhtara ulaştırmayı hedefliyoruz. İnşallah en kısa sürede ülkemizin dört yanındaki muhtarlarımıza bu kolaylıkları sağlayacağız."

        Konuşmaların ardından sözleşmeleri imzalayan muhtarlar toplu hatıra fotoğrafı çektirdi.

        DHA

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ