Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Ekonomi İş-Yaşam Şirketler Her şey turistler için - İş-Yaşam Haberleri
        1

        Western film setine götüren mekanda ziyaretçileri, kovboy, Kızılderili ve Dalton Kardeşler kostümü giyen personel karşılıyor.

        2

        Bir Teksas kasabası görünümündeki Cowboy City'de misafirler ata biniyor, animatörlerin gerçekleştirdiği şovlarda oynuyor.

        3

        Kimi zaman banka soyan ziyaretçiler, kimi zaman kanun adamı olarak yakaladıkları suçluları demir parmaklıkların arkasına atıyor. K

        4

        Konuklar, düzenlenen kovboy gecelerinde atış poligonunda atış yapma şansı da bulabiliyor.

        5

        Tesisin işletmecisi İsa Uçar, her yaşa uygun hizmet verdiklerini belirterek, "Buraya gelenler paintball oynayıp kovboy kıyafetleriyle ata biniyor, mini hayvanat bahçesini gezme şansını elde ediyor.

        6

        Uçar, "Çocuklar ise mini kulüpte çocuk atları, midilli atlarına binebiliyor. Yetişkinler için sezonluk biniş kursları veriliyor. Günübirlik ve saatlik at binişleri gerçekleştiriliyor" ifadelerini kullandı.

        7

        İşletmeye gelen turistlerin, kovboy kasabası havasını hissettiklerini anlatan Uçar, "Akşamları da çeşitli aktivitelerimiz oluyor. Barbekü partisi düzenleyip misafirlerimizi eğlendirmeye çalışıyoruz"

        8

        Uçar şöyle devam etti: "Kısaca, buraya gelen herkes, gerçek bir kovboy kasabasını western ruhunu hissediyor. Bu kasabayı oluştururken, turizme farklı bir hizmet sunalım istedik"

        9