Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Ekonomi İş-Yaşam Ev telefonları 1 hafta ücretsiz - İş-Yaşam Haberleri

        Şirket açıklamasında, Türkiye'nin karşı karşıya kaldığı darbe girişiminin büyük bir kararlılık ve milli iradenin gücüyle bertaraf edildiği ve bunun memnuniyetle karşılandığı belirtildi.

        Bu uğurda hayatını kaybedenlere rahmet, yaralılara acil şifa dileklerine yer verilen açıklamada, kesintisiz hizmet vermeyi sürdürmek ve müşterilerinin iletişim ihtiyaçlarını karşılamak üzere tüm önlemlerin alındığı vurgulandı.Açıklamada, bu kapsamda Türk Telekom tarafından ücretsiz sunulacak hizmetler şöyle sıralandı:

        "Mobil hatlı müşterilerin kullanımı için ücretsiz dakika ve İnternet yüklemesi.

        Tüm Türkiye'ye Türk Telekom Wi-Fi noktalarında 1 hafta boyunca ücretsiz İnternet kullanımı.

        Tüm Türkiye'de 1 hafta boyunca ankesörlü telefondan şehir içi ve şehirler arası aramalarda ilk 5 dakika ücretsiz konuşma.

        Tüm Türkiye'de ev telefonu kullanan bireysel müşterilere 1 hafta boyunca şehir içi ve şehirler arası 3 bin dakika ücretsiz konuşma."

        Açıklamada, bugün tüm Türk Telekom ofislerinin müşterilerin iletişim ihtiyaçlarını karşılamak üzere açık olacağı ve 81 ilde görev yapan tüm Türk Telekom personelinin görevinin başında olduğu da kaydedildi.

        MOBİL OPERATÖRLERDEN DE DESTEK GELDİ

        Türk Telekom dışında Turkcell ve Vodafone'dan da zorlu bir dönemden geçen vatandaşlara destek geldi.

        Turkcell'den yapılan yazılı açıklamada, "Bu kapsamda vatandaşlarımızın acil iletişim ihtiyaçlarını karşılayıp yakınlarına ulaşabilmeleri için tüm Turkcell'lilere ücretsiz konuşma, SMS ve internet yüklemesi yapılacaktır." ifadelerine yer verildi. Turkcell, haberlere ve resmi duyurulara anında ulaşıp gelişmeleri mobil cihazlardan kesintisiz takip etmek için Turkcell TV+ uygulamasının kullanılabileceği hatırlatıldı.

        Vodafone'dan yapılan açıklamada, dün gece ülkenin demokratik kurumlarına karşı yapılan dehşet verici saldırıların şiddetle kınandığı belirtildi.Açıklamada, şunlar kaydedildi:

        "Hayatını kaybeden masumlara Allah'tan rahmet, yakınlarına ve halkımıza başsağlığı, yaralılara da acil şifalar diliyoruz. Bu zor günlerde halkımızın yanındayız, birlik ve düzenin yeniden kurulmasından dolayı mutluyuz. Vodafone Türkiye olarak bu süreç boyunca kesintisiz hizmet vermeyi sürdürmek üzere tüm önlemleri almış bulunmaktayız. Acil iletişim ihtiyaçlarına destek olmak için tüm abonelerimize hafta sonu geçerli ücretsiz 150 dakika konuşma ve 250 MB internet tanımlanmaktadır."

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ