Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Ekonomi İş-Yaşam Wavin Pilsa’nın yeni genel müdürü Fatih Asal oldu - İş-Yaşam Haberleri

        Wavin Pilsa’da Türkiye Satış Müdürlüğü görevini yürüten Fatih Asal, kurumun yeniGenel Müdürü oldu. 17 yıldır Wavin Pilsa’da; finans, iç denetim, satış destek, ürünyönetimi ve pazarlama gibi farklı departmanlarda sorumluluk üstlenen Asal, son 2yılda ise Ülke Satış Müdürü olarak görev yaptı.

        Asal, Wavin Pilsa’da görev aldığısüre zarfında; yurtiçi satışlarda kayda değer pazar payı kazanılması, sektörde birçokyeniliğin başarıyla uygulanmasında da önemli roller üstlenmiştir.

        Wavin PilsaTürkiye Genel Müdürü Fatih Asal, bundan sonraki süreçte müşterilere daha fazlaodaklanacaklarını belirterek, “Tüm faaliyetlerimizin odağında olan, Wavin’invazgeçilmez 3 temel değeri vardır. Bunlar; liderlik, bağlayıcılık ve inovasyondur.Pazarın rakipsiz inovasyon şampiyonuyuz. Sektörümüzde ilk olan ve 2 yıl önceaçtığımız, ödüllü projemiz Wavin Akademi ile sektörün eğitim üssü olmayı başardık.

        Şimdiye kadar sayısı 10 bine yaklaşan sektörün değerli temsilcilerini eğitimdengeçirdik. Böylesi bir konuda liderlik görevi üstlenmemiz bizleri oldukçagururlandırmaktadır” dedi.

        Lisans eğitimini Çukurova Üniversitesi İngilizce İşletmeBölümü’nde, Yüksek Lisans eğitimini ise yine aynı üniversitenin Yönetim veOrganizasyon alanında tamamlayan Asal, evli ve 2 çocuk babasıdır.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ