Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Ekonomi İş-Yaşam Şirketler ASF Otomotiv Fortune 500’de - İş-Yaşam Haberleri

        Otomotiv sektöründe 28 yıllık tecrübesiyle sayısız başarılara imza ASF Otomotiv, geçtiğimiz yıl ilk kez girdiği Fortune 500 listesinde bu yıl da kendisine 329. sırada yer buldu. Renault, Dacia, Ford ve FIAT gibi dünyaca ünlü markaların Türkiye’deki yetkili satıcılıklarının yanı sıra Avrupa’nın dev kiralama şirketlerinden Europcar ve kiralama sektöründe fark yaratan Interrent’in Türkiye’deki operasyonlarını yürüten ASF Otomotiv, üst üste ikinci kez girdiği listede derecesini de yükseltmeyi başardı.

        Fortune 500 listelerinde ciro, aktif toplamlar ve öz kaynaklar sıralamalarının ayrı ayrı üçünde de derecesini yükselten ASF Otomotiv, şirket cirolarına göre yapılan sıralamada 348. sıradan 329. basamağa tırmandı. Son yıllarda yaptığı dev yatırımlar ve gerçekleştirdiği projeler ile bir ivme kazanan ASF Otomotiv, aktif toplamlara göre yapılan sıralamada 79 sıra birden atlayarak 313. sıradan 244. sıraya kadar yükseldi.

        FDN Grubu bünyesinde yer alan şirketlerden biri olan ASF Otomotiv, 2015 yılı içerisinde satışını gerçekleştirdiği 12 bin 663 otomobil ve servis hizmeti verdiği 36 bin 156 araç ile sektörde dikkat çeken performanslardan birisine imza attı.

        TELCİ: BAŞARILARIMIZ KATLANARAK DEVAM EDECEK

        Sektörlerinde öncü ve lider şirketlerin bulunduğu Fortune 500 listesine iki yıldır üst üste girmenin mutluluğunu yaşayan ASF Otomotiv CEO’su Serdar Telci, ASF Otomotiv’in başarısının bu yıl olduğu gibi her yıl katlanarak devam edeceğini belirtti. 550 çalışanı ile müşterilerine kaliteli ürün ve hizmet sunmayı ve faaliyetlerinde katma değer yaratmayı ilke edindiklerini ifade eden Telci, “Doğru yatırım, doğru istihdam ve doğru sermaye ile otomotiv sektörüne kattığımız değer, bizim için karlılığımız kadar önemli olmaya devam edecektir” şeklinde konuştu.

        “32 BİN METREKARELİK YATIRIM İÇİN DÜĞMEYE BASILDI”

        ASF Otomotiv olarak elde ettikleri her başarının yeni planladıkları projeler için motivasyon sağladığını ifade eden Telci; “Bu yıl içerisinde inşaatı planlanan ve proje çalışmalarının başladığı, Renault, Ford, Europcar, Interrent ve CARROS markalarımızın faaliyetlerini sürdüreceği toplam 32.000m2’lik fiziki yatırım için düğmeye bastık” mesajını verdi.

        ASF OTOMOTİV DÜNYA DEVLERİ İLE BİRLİKTE YÜRÜYOR

        20 bin 500 metrekaresi kapalı alan olmak üzere 37 bin 560 metrekarelik alanda hizmetlerini sürdüren ASF Otomotiv, satış, satış sonrası servis desteği, ikinci el satış ve oto kiralama konularında Türkiye’nin aranan şirketleri arasında yer alıyor.

        Otomotiv, sigorta, turizm, enerji ve madencilik gibi Türkiye için çok önemli olan temel sektörlerde faaliyet gösteren FDN Grubu’nun bünyesindeki 9 şirketten bir olan ASF Otomotiv, uluslararası markalarla yaptığı işbirlikleri ve ortaklıklar ile kalite ve güveni müşterilerine sunarak büyümeye devam etmeyi hedefliyor.

        Renault, FIAT, Ford ve Dacia gibi dünya otomotiv pazarının öncü markalarının Türkiye yetkili satıcılığını yapan ASF Otomotiv, Avrupa oto kiralama sektörünün lideri Europcar ve yine kiralama sektörünün fark yaratan uluslararası markalarından Interrent ile müşterilerinin ihtiyaçlarına yanıt veriyor.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ