Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Ekonomi İş-Yaşam İDO Stevie Gümüş Ödülü'nü Türkiye'ye getiriyor - İş-Yaşam Haberleri

        Deniz ulaşımının lider markası İDO 2015 Faaliyet Raporu ile bu yıl 13.sü düzenlenen Stevie Uluslararası İş Ödülleri’nde gümüş ödüle layık görüldü.

        İDO, 60 ülkeden 3 bin 800’ü aşkın projenin yarıştığı Stevie Uluslararası İş Ödülleri’nde gümüş ödülün yanı sıra Avrupa-Ortadoğu-Afrika Bölgesi kategorisinde de ikinci oldu.

        21 Ekim’de İtalya’nın başkenti Roma’da gerçekleşen törende İDO ailesi adına ödülü alan Genel Müdür Yardımcısı Murat Altıkardeşler konuya ilgili şunları söyledi:

        “İki kıtanın birleştiği güzel İstanbul’umuzun güçlü markası İDO olarak, dünyaya kendimizi tanıttığımız faaliyet raporumuzun, bu yıl Stevie Gümüş Ödülü’ne layık görülmesinden dolayı gurur duyuyoruz. Bu ödülde emeği geçen tüm çalışma arkadaşlarımıza teşekkür ediyoruz. Bu ödül sevincini tüm İDO ailesi ile birlikte yaşıyoruz.”

        İDO daha önce de 2015 faaliyet raporu ile dünyanın en itibarlı iletişim platformlarından LACP (League of American Communications Professionals – Amerikan İletişim Profesyonelleri Ligi) tarafından düzenlenen “2015 Vizyon Ödülleri’nde” 3 ayrı ödüle layık görülmüştü.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ