Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Ekonomi İş-Yaşam Emekli promosyon ödemesi ne zaman? Emekli promosyon ödemesi başladı mı? - İş-Yaşam Haberleri

        Binlerce emeklinin beklediği "emeklilere promosyon ödemesi" hakkında Maliye Bakanı Naci Ağbal açıklamalarda bulundu. PekiEmekli promosyon ödemesi ne zaman? Emekli promosyon ödemesi başladı mı?

        EMEKLİ PROMOSYON ÖDEMESİ BAŞLADI

        Meclis’te bir grup gazeteciye açıklamalarda bulunan Maliye Bakanı Naci Ağbal, “Emeklilerimizin kendilerine yapılan promosyon ödemesi karşılığında bankaları ile olan ilişkilerinde azami derece gayret gösterecekleri tabiidir.

        Bankaların müşteri ilişkileri departmanları emeklilerimize gerekli bilgilendirmeleri, yönlendirmeleri yapar. Bunun için çok fazla evrak imzalatmak doğru değil!” dedi. Ağbal “Bankalarımızdan, müşteri ilişkileri kapsamında emekli vatandaşlarımıza daha fazla ilgi göstermelerini bekliyoruz. İlgi gösterilmesi durumunda emekli vatandaşımız da bankacılık işlemlerini tabii ki maaşını aldığı bankadan yapacaktır. Bir başka bankaya gitmeyecektir. Onun için bankalarımız emeklilerimize yardımcı olmalı, onları zorlamamalı!” diye konuştu.

        REKLAM

        Meclis’te bir grup gazeteciye açıklamalarda bulunan Maliye Bakanı Naci Ağbal, “Emeklilerimizin kendilerine yapılan promosyon ödemesi karşılığında bankaları ile olan ilişkilerinde azami derece gayret gösterecekleri tabiidir. Bankaların müşteri ilişkileri departmanları emeklilerimize gerekli bilgilendirmeleri, yönlendirmeleri yapar. Bunun için çok fazla evrak imzalatmak doğru değil!” dedi.

        Ağbal “Bankalarımızdan, müşteri ilişkileri kapsamında emekli vatandaşlarımıza daha fazla ilgi göstermelerini bekliyoruz. İlgi gösterilmesi durumunda emekli vatandaşımız da bankacılık işlemlerini tabii ki maaşını aldığı bankadan yapacaktır. Bir başka bankaya gitmeyecektir. Onun için bankalarımız emeklilerimize yardımcı olmalı, onları zorlamamalı!” diye konuştu.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ