Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Ekonomi İş-Yaşam Ali Ağaoğlu kan verdi - İş-Yaşam Haberleri

        Ağaoğlu Şirketler Grubu, Kızılay ile birlikte ortak bir çalışmaya imza attı. "Sen Gelirsen 3 Can Daha Gelir" adlı kan bağışı kampanyasına katılan Ağaoğlu Şirketler Grubu çalışanları, 7 hafta boyunca devam etti.

        "Sen Gelirsen 3 Can Daha Gelir" adlı kan bağışı kampanyası kapsamında kan veren Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu, Kan bağışı tek seferlik değil, sürekli hale getirilmelidir" dedi.

        Ağaoğlu, sözlerine şöyle devam etti:

        "Ağaoğlu olarak sosyal sorumluluk görevlerimizi yerine getiriyoruz. Önemli gördüğümüz tüm alanlarda elimizden gelen desteği vermeyi sürdüreceğiz. Her afette her sıkıntıda Kızılay'ımız gerçekten güzel hizmetler veriyor. Özellikle kan ihtiyacı konusunda çok iyi çalışmalar yürütüyor. İnsanın hayatta en değerli şeyi canıdır. Kızılay Başkanımız ile birlikte Ağaoğlu Grubu'nda çalışanlar ve sitelerinde oturanlar olarak böyle bir kutsal görevi yerine getirmeyi uygun gördük. Umarım güzel katkılarımız olur."

        Ağaoğlu Gönüllüleri başlattıkları "Sen Gelirsen 3 Can Daha Gelir" mottosu ile kampanyanın düzenli, devamlı, bilinçli ve karşılık beklemeyen kan bağışçılarının sayısının artması ve bu konunun daha çok birey ve kurum tarafından sahiplenilmesi hedefiyle devam edeceğini belirttiler.

        REKLAM
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ