Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Ekonomi İş-Yaşam Tüketici hakları Üç yılda 70 ödül! - İş-Yaşam Haberleri

        Aon Benfield, sektörün dünyadaki en önemli yayınlarından olan “Reactions” ve “Intelligent Insurer” dergileri tarafından 7 yeni ödülle onurlandırıldı.

        Her iki derginin okurlarınca verilen oylar, Aon Benfield’ın piyasadaki öncü rolü ve yeteneğinin güçlü bir şekilde onaylanması anlamını taşıyor.

        Reaction dergisi tarafından 27 Eylül günü New York’ta düzenlenen Küresel Ödül töreninde Aon Benfield, "En İyi Reasürans Brokeri" ve "Yılın Reasürans Brokerlik Şirketi CEO’su" ödüllerini kazandı. Intelligent Insurer Dergisi'nin geçtiğimiz günlerde açıkladığı sonuçlara göre ise Aon Benfield; "Küresel En iyi Reasürans Brokeri", "Kaza ve Sorumluluk Dallarında Küresel En İyi Reasürans Brokeri","Özel Riskler alanında Dallarında Küresel En İyi Reasürans Brokeri", "Hayat Dalında Dallarında Küresel En İyi Reasürans Brokeri" ve "Küresel En İyi ILS (Sigorta Teminatına Dayalı Menkulkıymet) Danışmanı" ödüllerinin haklı sahibi oldu. Bu son alınan ödüllerle birlikte Aon Benfield'ın 2009 yılından bu yana aldığı ödül sayısı 70'in üstüne çıktı. Bu ödüllerle Aon Benfield, dünyada eşi benzeri olmayan bir başarıya da imza atmış bulunuyor.

        AON BENFİELD TÜRKİYE'YE "EN İYİ" ÖDÜLÜ

        Öte yandan, Aon Benfield Türkiye de geçtiğimiz yıl olduğu gibi, bu yıl da İnterpromedya Araştırma Grubu tarafından Türkiye’deki sigorta şirketleri arasında yapılan anket çalışmasında yüzde 82,5'luk bir beğeni ile, Türkiye'de “En iyi reasürans brokeri” seçildi.

        Aon Benfield Türkiye CEO’su Servet Gürkan, İnterpromedya Araştırma Grubu tarafından Türkiye’deki sigorta şirketleri arasında yapılan anket çalışmasında da görüldüğü gibi, Aon Benfield Türkiye’nin her yıl beğeni oranını artırdığını ve bu yıl yüzde 82.5 gibi bir beğeni oranına ulaşarak 'En İyi Reasürans Brokeri' seçildiğini belirtti.

        Gürkan konuyla ilgili yaptığı açıklamada “Sigorta şirketlerinin ve reasürörlerin oluşturduğu reasürans piyasasının bu değerlendirmeleri, onlara sunduğumuz hizmetin ve kattığımız değerin, rakiplerimizin sağladığının, kat kat üzerinde olduğunu göstermektedir” dedi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ