Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Ekonomi Para 17. Gazetecilik Yarışması başlıyor - Makro Ekonomi Haberleri

        İZTB'den yapılan açıklamada, ekonomi gazeteciliğini teşvik etmek, geliştirmek ve başarılı çalışmaları ödüllendirmek amacıyla ekonomi alanında, haber, araştırma-inceleme ve röportaj dallarında düzenlenen yarışmaya, 1 Ocak 2008 ve 31 Aralık 2008 tarihleri arasında yayınlanan gazete, dergi, ajans ile radyo ve televizyon eserlerinin gönderilebileceği belirtildi.

        Sarı basın kartı sahibi olma şartının aranmadığı yarışmaya her gazetecinin, her dalda bir eser olmak üzere en fazla iki dalda katılabileceği bildirildi.

        Yarışmacıların, yarışma jürisine sunulmak üzere, eserlerin yayınlandığı gazete ya da derginin en az 1 adet aslı ile 9'ar adet fotokopisini hazırlamaları gerektiği kaydedildi.

        Radyo ve televizyon çalışanlarının ise ses ya da görüntülerin yer aldığı CD'lerden birer adet teslim etmeleri, ayrıca yarışmaya katıldıkları eserin yayın tarihini, saatini, hangi haber bülteni veya program içinde yer aldığını belirten onaylı belgeyi de göndermeleri gerektiği ifade edildi.

        Yarışmaya katılacak gazetecilerin, eserlerini kapalı zarf içinde 6 Şubat 2009 Cuma günü mesai bitimine kadar İzmir Ticaret Borsası Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğüne teslim etmeleri istendi.

        A.A

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ