Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Ekonomi Para DELOITTE ATAMA - Makro Ekonomi Haberleri

        Deloitte tarafından yapılan yazılı açıklamada, Deloitte Türkiye yönetiminde 1 Haziran itibarı ile önemli bir nöbet değişimi yaşandığı belirtildi. Açıklamada, Deloitte Türkiye’nin kurucu ortağı Levent Yaveroğlu’nun Yönetici Ortaklık görevini Denetim Sorumlu Ortağı Hüseyin Gürer’e devrettiği bildirildi. Açıklamada, “Yaveroğlu, Deloitte Türkiye Ortaklar Kurulu ve Yönetim Kurulu Başkanlığı ile Deloitte Türkiye’yi Global Firma nezdinde temsil etme görevine devam ederken, Gürer’den boşalan Deloitte Türkiye Denetim Sorumlu Ortağı görevine de Ömer Tanrıöver getirildi” denildi.

        Deloitte Türkiye’nin 21 başarılı yılı geride bıraktığını belirten Levent Yaveroğlu, Hüseyin Gürer’in Deloitte Türkiye’nin güçlü büyüme dinamiğine büyük katkılarda bulunacağını söyledi. Yaveroğlu, şöyle konuştu:

        “Kuruluşundan bu yana hizmet verdiğim ve dünyada olduğu gibi, Türkiye’de de sektörün önde gelen kuruluşları arasındaki yerini alan Deloitte Türkiye’nin Yönetici Ortaklık görevini deneyimli bir isme devretmekten büyük mutluluk duyuyorum. Hüseyin Gürer’in yönetiminde, 2010 yılında sektördeki en büyük ve en tercih edilir profesyonel hizmet şirketi olma hedefimize doğru emin adımlarla yürümeye devam edeceğiz.”

        DELOITTE GLOBAL YENİ CEO’SUNU SEÇTİ

        Açıklamada, Deloitte Global’in de haziran başı itibariyle CEO değişikliği yaptığı belirtilen açıklamada, 2006 yılında küresel cirosunu 23 milyar dolara çıkararak güçlü büyümesini sürdüren kuruluşun CEO’su Bill Parrett görevini 1 Haziran itibariyle Jim Quigley’e devrettiği kaydedildi. Deloitte Global’in Yönetim Kurulu Başkanlığı görevine de John Connolly getirildiği kaydedildi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ