Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Ekonomi Para Marketingist 2007, 20-23 Eylül'de Tüyap'ta - Makro Ekonomi Haberleri

        Türk ekonomisini büyüterek geleceğe taşıyacak olan pazarlama profesyonelleri ile pazarlama araç, hizmet ve teknolojileri şirketlerini bir araya getirmek amacı ile yola çıkan marketingist, pazarlama karmasını daha etkin hale getirecek imkanları sunmaya devam ediyor.

        Marketing Türkiye Marketing & Management Institute (MMI) bu yıl ki marketingist Pazarlama Fuar ve Konferansı’nın ana temasını belirledi. Bu yıl ele alınacak konu, mikroskobik robotlarla, vücudun dolaşım sistemine girerek, nehirde dolaşan gemiler gibi damarlarımızda var olan yeni trend "Nano-marketing".

        Teknolojinin pazarlama ağında yeni bir dönem olarak karşımıza çıkan Nano-marketing için markalar neler yapıyor? Markalar adına yeni pazarlama unsurları neler? Mevcut sektörler, şirketler ve bu şirketlerin ürettiği ürün gruplarına neler olacak? Blog’lar, podcasting, RSS gibi teknolojilerle kişiselleşen hayatımız daha da kişiselleşmeye mi doğru gidiyor?

        Tüm bu konuların tartışıldığı, zengin içeriklerle hazırlanan ve pazarlama profesyonellerini bir araya getirecek olan önemli pazarlama etkinliğinde Marketing Türkiye Marketing & Management Institute (MMI) reklamverenleri, markaları, reklamcıları, pazarlamacıları kısacası dünyanın pazar ekonomilerine yön veren bütün kollarını bir araya getiriyor.

        marketingist etkinlikleri büyük ilgi görüyor

        marketingist bu yıl yine katılımcı ve ziyaretçiler tarafından yoğun ilgi gören etkinliklerini fuar süresince gerçekleştirecek. Yeni girişimcilere yeni ufuklar açan Yeni Girişimciler Zirvesi’nde başarılı girişimcilik sırları ve uygun yatırım alanları paylaşılacak.

        marketingist 2006’da ilk kez yapılan ve çok büyük ilgi gören Rekatlon, 2007’de de en dikkat çekici etkinliklerden biri olmaya aday. Rekatlon’da üniversitelerin en iyi reklam takımları, marketingist boyunca en iyi reklamı üretmek için çalışacak. Rekatlon, dünyada ilk kez denenen "gerçek zamanlı-gerçek müşterili" yarışma formatıyla dikkat çekiyor.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ