Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Ekonomi Para Açıkhava Reklamcılığı Fuarı 12.kez kapılarını açıyor - Makro Ekonomi Haberleri

        Açıkhava reklamcılığı, dijital baskı, serigrafi, tekstil baskı ve görsel iletişim alanlarında yeni ürün, teknoloji ve çözümlerin sergilendiği, verimli iş ortamına sahip “SIGN İSTANBUL 2010”, 25 - 28 Kasım 2010 tarihleri arasında TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde 12. kez kapılarını açıyor.

        Geçtiğimiz yıl yaşanan ekonomik krize rağmen % 30’luk rekor bir artışla 22 farklı ülkeden 357 firma ve temsilcilik ile 14.242 profesyonel katılımcıyı çeken SIGN İSTANBUL, 2010 yılında da 30 farklı ülkeden 400 katılımcı şirket ve temsilcilik ile 17 bin profesyonel ziyaretçiyi buluşturuyor.

        Fuarı düzenleyen İFO İstanbul Fuar Hizmetleri A.Ş. Genel Müdür Yardımcısı Zekeriya Aytemur, her geçen yıl gelişen açıkhava reklamcılığı sektörünün 2009 yılında 1 Milyar TL’lik bir büyüklüğe ulaştığını, ve sektör paydaşlarının 25 - 28 Kasım 2010 tarihleri arasında TÜYAP Kongre ve Fuar Merkezi’nde, Avrupa’nın en büyük Açıkhava Reklamcılığı Fuarı SIGN İSTANBUL’da 12. kez bir araya geleceğini söyledi.

        SIGN İSTANBUL 2010’da; Açıkhava Reklamcılığını bir sektör haline getiren tüm branşların bir arada olacağını belirten Aytemur, satın alma kararlarını veren tüketici, firma sahibi ve departman temsilcilerinin de fuarda yer alacağına dikkat çekti.

        Fuarda mesleğin geleneksel formlarını gösteren bir tabela sergisi açacak olan Açıkhava Reklamcıları Derneği’ nin (ARED), tabela ustaları da mesleklerini icra etmek üzere, fuar boyunca ARED standında ağırlayacak. Buna ek olarak, ARED Genel Kurul’u da 28 Kasım 2010 tarihinde fuar alanındaki toplantı salonunda düzenlenecek.

        Uluslararası otoritelerle konferans organizasyonları, çözüm sunumları, uygulama eğitimleri, Açıkhava Reklamcılığı’nın önemini vurgulayan törenler vb. paralel etkinlikler, bu yıl “Bilginin kilit taşı” sloganı ile düzenlenen SIGN İSTANBUL 2010’da bulunuyor.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ