Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Ekonomi Otomobil Otomotiv dünyasından haberler - Otomobil Haberleri

        SKODA 500 BİNİNCİ OKTOVA'DAN İNDİ

        Skoda’nın itici gücü Octavia başarılarına devam ediyor. Teknolojisinin yanında insan hayatını kolaylaştıran pratikliği ve konforuyla dikkat çeken yeni jenerasyon Octavia’nın 500 binincisi üretim bandından indirildi. Mlada Boleslav fabrikasında üretilen bu otomobil, beyaz renkli bir Octavia GreenLine oldu. İlk kez 2012 yılında tanıtılan üçüncü jenerasyon Octavia, sınıfında fark yaratan özellikleriyle birlikte satıldığı pazarlarda güçlü satış rakamları elde etmeye devam ediyor.

        PEUGEOT YILIN OTOMOBİLİ SÜRÜCÜSÜNÜ BULDU

        “2014 Yılının Otomobili” Peugeot 308, Yılın Sürücüsü’nü aramak üzere 22 Ekim tarihinde Türkiye yollarına çıktı. Etkinlik kapsamında 22 Ekim - 20 Aralık tarihleri arasındaki etkinlik süresince tüm Türkiye’de 12 bin 849 kişi Peugeot Yetkili Satıcıları’nı ziyaret ederek Peugeot 308 test sürüşü gerçekleştirdi. 11 bin 707 kişinin çekilişe katıldığı etkinlikte Kırklareli’nden Ayça Mutlu, Peugeot 308’in sahibi olmaya hak kazandı.

        TOYOTA PARK KAZALARINA ICS İLE DUR DİYOR

        Toyota geliştirdiği yeni park yardımcısı sistemleriyle park etmeyi kolaylaştırıyor ve kazaları önlüyor. Toyota, geliştirdiği Akıllı Radar Tanıma Sistemi (ICS) teknolojisiyle park ederken veya park edilen yerden çıkarken oluşabilecek kazaları önlemeyi ve azaltmayı hedefliyor. Buna ek olarak yeni görüntüleme modu Toyota’nın Panoramik Görüntüleme Monitörüne eklendi. Böylece sürücü park yerinden çıkmadan önce etrafını daha detaylı bir şekilde kontrol edebiliyor ve güvenli bir biçimde harekete geçiyor.

        SUBARU 31 OCAK'A KADAR ÜCRETSİZ CHECK-UP

        Güvenli sürüşten hiç bir koşulda ödün vermeyen Subaru, ‘kışa özel’ servis kampanyası kapsamında tüm yaş ve model araca ücretsiz check-up imkânı sağlıyor. 1-31 Ocak 2015 tarihleri arasında geçerli olacak özel kampanya kapsamında ayrıca;kış check-up’ı veya periyodik araç bakımı yaptıran Subaru sahiplerine de, logolu atkı, bere ve eldiven takımı ile oto cam suyu hediye ediliyor.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ