Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Ekonomi Otomobil Simon Brodkin Volkswagen lansmanını böldü - Otomobil Haberleri

        Cenevre'de devam eden otomobil fuarından göz kamaştıran, hayaller kurduran yeni model otomobil haberleri gelmeye devam ediyor. Bu kez kameralara takılan görüntü ise bir otomobil lansmanı değil... Aslında otomobil lansmanı ama tanıtılan yeni otomobil kadar gösteriyi trolleyen İngiliz komedyenin ön plana çıktığı türden bir lansman!

        Yaptığı ilginç eylemlerle bilinen İngiliz komedeyen Simon Brodkin, bu kez de Cenevre'deki fuarda Volkswagen'in yeni araç tanıtım etkinliğinde sahneye çıktı.

        İngiliz şovmen, 2015 yılında emisyon skandalı nedeniyle zor günler geçiren Alman otomobil devi Volkswagen'in yönetim kurulu üyesi Jurgen Stackman'a zor anlar yaşattı.

        Aracın tanıtımı için adı anons edilen ve sahneye gelen Stackman, tam konuşmasına başlayacakken Brodkin kendisini platforma atıveriyor.

        Üzerinde Volkswagen işçilerinin giydiği tulum ve elindeki İngiliz anahtarı ile sahnede otomobile doğru yürüyen Brodkin, bir anda arabanın altına yatarak tamir etmeye başlıyor.

        Bu sırada da "Bunu kimse bilmeyecek" şeklinde sözler sarfederek emisyon skandalına atıfta bulunuyor. Bu sırada şaşkına dönen Strackman, "Aracımız kusursuz bir araç ve tamire ihtiyacı yok" şeklinde cevap veriyor. Bu sırada sahneye gelen güvenlik güçleri çok sakin ve olaysız bir şekilde şovmeni sahneden indiriyor.

        BU İLK İCRAATI DEĞİL

        Ve tabiki bu Brodkin'in ilk icraatı değil...

        *2013 yılında Everton - Manchester City maçı öncesinde sahaya girerek City futbolcuları ile bir süre ısınmış ve farkedilmemişti. Varlığı anlaşışınca da polis eşliğinde dışarı alındı.

        * 2015 yılının temmuz ayında FIFA eski başkanı Sepp Blatter'in basın toplantısında sahneye dalıp Blatter'in üzerine dolarları saçmıştı.

        * Yine 2015 yılındali Glastonbury Festival'inde Kanye West'in performansı sırasında sahneye çıkarak Kanye West başta olmak üzere herkesi şaşırmıştı. Ve sonu yine aynı şekilde oldu. Güvenlik güçleri ve dışarı!

        * 2013 yılında İngiltere'de düzenlenen yetenek yarışması olan X Factor'ün finalinde performansını sergileyen grubun arasına karışıp br süre şarkı söylemişti.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ