Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Ekonomi Otomobil Hyundai'den servis kampanyası! - Otomobil Haberleri

        Bu yıl içinde 5 Yıl Garantili Ultra Servis programını başlatan Hyundai, yüzde 25 oranında avantajlar sağlayan yeni servis kampanyası dahilinde tüm araçlarını Bayram tatili öncesi ve sonrasında Türkiye genelindeki yetkili servislerine bekliyor.

        Hyundai’nin 17 Eylül 2011’e kadar geçerli olacak servis kampanyası dahilinde periyodik bakım ile birlikte fren sistemi ve debriyaj sistemi parça ve işçiliğinde tüm araçlara yüzde 25 indirim uygulanacak. İndirimin yanı sıra tüm Hyundai araçlara ücretsiz check-up hizmeti ve iç-dış temizlik hizmeti verilecek. Ücretsiz check-up’ta yağ seviyeleri, motor ayarları, kayışlar, klima, ısıtma, aydınlatma, yakıt, ateşleme sistemleri, antifriz ve yürüyen aksam kontrolleri yapılırken ücretsiz boya kontrolüyle de tamponlarda oluşan çizikler giderilecek.

        Kampanya dahilinde far ayarı/ampul kontrolü, yağ servisi ya da lastik servisinin birinden ücretsiz olarak yararlanılabilecek. Bunların dışında garantisi bitmiş Hyundai modelleri için sunulan Opsiyonel Yol Yardım Paketi, uygulanan indirimle sadece 55TL + KDV’ ye satın alınabilecek.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ