Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Ekonomi Otomobil Ucuz Maserati için herkes kuyrukta! - Otomobil Haberleri

        Lüks otomobil satışlarına yüzde 130’luk vergi bile vız geldi. Tofaş çatısı altındaki Ferrari ve Maserati’nin distribütörü FerMas, tarihinin en başarılı yıllarından birini geçiriyor. Şirket, Ferrari’yle yılbaşındaki hedeflerini aşmaya hazırlanırken, Maserati’yle tarihi rekora koşuyor.

        Vatan Gazetesi'nin haberine göre FerMas Genel Müdürü Ferhat Albayrak, Maserati markalarında 2013’ün sedan atılım yılı olduğunu açıkladı. Sadece bu yıl pazara sundukları 4 kapılı Quattroporte’yle 2012’nin tamamında yakalanan satışı geçeceklerini söyleyen Albayrak, “Bu yıl 20 Quattroporte satışı hedefliyoruz” dedi.

        Yeni modelleri Ghibli’nin heyecanını yaşadıklarını ifade eden Albayrak, şunları kaydetti:

        “Maserati’nin yıllık 50 bin araç satmaya yönelik büyüme stratejisinde önemli bir rol oynayacak olan Ghibli, Eylül sonunda satışa çıkacak. Ghibli ilk dizel motora sahip Maserati olma özelliğini taşıyor. Aracı 155 bin eurodan başlayan fiyatlarla satacağız. 255 bin euroluk yeni Quattroporte’den 100 bin euro daha ucuz olacak. Ghibli’nin benzinli versiyonu da var. Bu yıl 30 Ghibli satarız. Toplam 50 adetlik satışı yakalarız.” Maserati en yüksek satışa 2007’de 28 adetle ulaşmıştı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ