Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Ekonomi Teknoloji Mobil Meizu'nun Yeni Canavarı Pro 5'in Render Görselleri göründü - Teknoloji Haberleri

        Çinli akıllı telefon üreticisi Meizu firmasının 23 Eylül'de duyurması planlanan amiral gemisi akıllı telefonu Meizu Pro 5 ile ilgili yeni bilgiler ve görüntüler geldi. Söz konusu görüntüler Flyme OS arayüzünden mahrum telefonun saf Android sürümü ile geleceği görünüyor.

        Sızan görüntülere ve gelen bilgilere göre Meizu Pro 5 olduğu iddia edilen telefonun(Meizu MX5 modeline benziyor) stock Android işletim sistemi ile çalışacağı iddia ediliyor.

        Ayrıca şirketin Çin'de yeni telefonunda Flyme OS kullanmaya devam ederken, uluslararası sürümünde saf Android işletim sistemi bulunduracağı söyleniyor. Aslında Meizu'nun yeni amiral gemisi üzerinde saf Android deneyimini planlıyor olması güzel bir seçenek olabilir ancak, biz telefonun muhtemel prototip olduğunu düşünüyoruz.

        Ayrıca telefonun arka kısmı MediaTek işlemci ile güçlendirilmiş ve aynı tasarıma ve geniş kamera lensi , LED flaş / Lazer odağı özellikleri ile birebir Meizu MX5'e benzemesi şüphelerimizi artırmaya yetiyor diyebilirim.

        Onun haricinde önceki gelen bilgilerde Meizu Pro 5'in 5.7-inç 1920x1080 ekrana, 4GB RAM, Samsung Exynos 7420 yonga seti, 5 mega-piksel ön kamera ve 21 megapiksel arka kameraya sahip olması bekleniyor. Ayrıca Meizu Pro 5'da hızlı şarj olacağı gelen bilgiler arasında bulunuyor.Meizu'nun 23 Eylül tarihinde yapılacak yeni ürünlerin sunumu ile cihazla ilgili tüm detaylara ulaşabileceğiz.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ