Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Ekonomi Teknoloji Microsoft Surface Book serisinin fiyatları - Teknoloji Haberleri

        Microsoft geçtiğimiz haftalarda kendisine ait ilk dizüstü bilgisayar olan Surface Book'u tanıtmıştı. Microsoft Surface Book, kullanıcılar tarafından oldukça olumlu tepki almış ve oldukça fazla ilgi görmüştü.

        Microsoft Surface Book yüksek fiyatına rağmen kısa sürede tükendi. 6 Ekim'de düzenlenen özel bir etkinlikte tanıtılan Microsoft Surface Book hakkında Redmond/Washington merkezli teknoloji devi satış rakamlarıyla ilgili herhangi bir açıklama yapmıyor.

        Microsoft Surface Book özellikleri neler?

        Microsoft Surface Book tablet gibi kullanabileceğiniz bir laptop niteliğinde. Özellikle performans ve tasarımı ile kullanıcıların dikkatini çekmeyi başaran Microsoft Surface Book, 13.5 inç 3.000 x 2.000 çözünürlüklü ekran, Intel Core i7 işlemci (ayrı bir Nvidia GPu ile birlikte), 16GB RAM, 512GB SSD disk ve aynı zamanda Surface Pen ile birlikte geliyor.

        Microsoft Surface Book'un özellikleri bunlarla da sınırlı kalmıyor. Klavyeyi söktüğünüzde elinizde kalan, yine Surface bir tablet. Klavye, süslü bir kapaktan öte, tabletten ayrı bir NVIDIA GTX GPU ve diğer bileşenlere ev sahipliği de yapıyor. Microsoft Surface Book'u ek bileşenler, MacBook Pro'dan 2 kat hızlı hale getiriyor. Microsoft bu iddiasını Gears of War'u çalıştırarak ve oyundan çekilen bir videoyu hemen Adobe Premiere'de düzenleyerek kanıtlamış durumda.

        Microsoft Surface Book fiyatı nedir?

        6 Ekim tarihinde tanıtılan ve Amazon'da kısa sürede satışları tamamlanacan Microsoft Surface Book serisinin en yüksek konfigürasyonlu modeli için ön sipariş fiyatları 2.699 dolar (yaklaşık 8 bin TL) etiketiyle satışa sunulmuştu. Serisinin başlangıç fiyatının 1.499 dolar olması hedefleniyor. Yeni dizüstü bilgisayarın 26 Ekim'de raflarda yerini alması bekleniyor.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ