Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Ekonomi Teknoloji Heroes of the Storm’a yeni kahraman: Liming - Teknoloji Haberleri

        Asım ÖNER - İlker KARAŞ / HT CUMARTESİ

        Yakın gelecekte başlayacak olan Lunar Festival kapsamında yepyeni bir kahramana daha merhaba diyoruz. ‘Diablo’ evreninden de tanıdığımız bu amansız büyücü, şimdi de Nexus’ta gücünü gösterecek!

        YETENEKLER

        Critical Mass (Trait/Pasif): Rakiplerinizi her yok edişinizde, yeteneklerinizi yapmak için gereken süre sıfırlanacak! Bu sayede ardı arkası kesilmeyen bir hasar potansiyeline sahipsiniz.

        Magic Missile(Q): Üç adet oku orta mesafeli saldırılar için kullanabilirsiniz. Mouse yardımıyla oklarınızı odaklayabilir ya da olabildiğince geniş açıyla alan etkili kullanabilirsiniz.

        ArcaneOrb(W): Hantal olmasına karşı hasar gücü yüksek, uzak menzilli saldırı silahınız. Ayrıca orb’unuz mesafe kat ettikçe, verdiği hasar ve etkili olduğu alan artacak! Çalılardan kullanmanız etkisini artıracaktır.

        Teleport(E): Kısa mesafeli ışınlanma büyüsü. Rakiplerin yüksek hasarlı yeteneklerinden kaçmada üstüne yok! Pasif yeteneğinizle beraber yüksek hasarlı vurkaçlar yapabilirsiniz.

        Heroic Yetenekler (R) Disintegrate: Yüksek hasar güçlü uzun menzilli, düz bir yol boyunca karşınıza çıkan her şeyi dümdüz edebileceğiniz yeteneğiniz. Kullanmaya başladıktan sonra hızlı bir şekilde başka bir hedefe dönebilirsiniz.

        Wave of Force: Kısa mesafeli rakip takımın pozisyonunu bozma odaklı büyünüz. Kullandığınız bölgedeki rakiplerin, tabiri caizse çiçek gibi açılmalarını sağlayabilirsiniz! Üstüne ‘1’ saniyelik sersemletme de cabası!

        KNIGHT ONLINE ARTIK STEAM'DE!

        Saat bakımından Türkiye’de açık ara en çok oynanmış olan MMORPG türündeki sevilen oyun Knight Online dijital oyun satış platformu Steam’e çıktı! İnternet kafelerin popüler olduğu dönemde, birçok gencin harçlık parasını yatırdığı Knight Online, ücretsiz olarak Steam üzerinden indirilebiliyor. Ne yazık ki, ücretsiz versiyonda oyunun ‘server’larına giriş yapmak oldukça zor. Ancak ‘Premium’ üyelik ile sağlam bir bağlantı gerçekleştiriliyor. ‘Premium’ üyeliğin ücretinin aylık 40 Euro olması da birçok olumsuz yoruma sebep oluyor. 26 Ocak’tan bu yana birçok kullanıcının indirdiği oyun, halen en çok Türkiye’de oynanıyor! Hatta bu durumun üzerine Steam kullanıcılarının “Türkçenizi geliştirmek istiyorsanız kaçırmayın” diye yorumlar bıraktığını görebilirsiniz.

        LEAGUE OF LEGENDS ŞAMPİYONLUK LİGİ

        Şampiyonluk Ligi’nde taşlar yavaş yavaş yerine oturmaya başladı. Bireysel yetenekten öte iyi takım oyunu oynayan ve hataları daha iyi değerlendiren tarafın öne çıktığı ligde bu hafta Dark Passage ve HWA Gaming fırtınası vardı. İlk haftanın çıkış yapan takımı Team AURORA galibiyet alamazken, ÇİLEKLER ligde galibiyet alamayan tek takım olarak haftayı moralsiz kapattı. Ligin yıldız oyuncusu Naru, kariyerinde ilk kez 3 yıl formasını giydiği Dark Passage’a karşı mücadele etti.

        HAFTANIN PROGRAMI

        30 OCAK CUMARTESİ

        ■ 14.00: Team AURORA - HWA Gaming

        ■ 15.00: Dark Passage - ÇİLEKLER

        ■ 16.00: NumberOne eSports - Beşiktaş.Oyunhizmetleri

        ■ 17.00: SuperMassive - Team Turquality

        31 OCAK PAZAR

        ■ 14.00: ÇİLEKLER - Team Turquality

        ■ 15.00: NumberOne eSports - Dark Passage

        ■ 16.00: Beşiktaş.Oyunhizmetleri - Team AURORA

        ■ 17.00: SuperMassive - HWA Gaming

        Yayın bağlantısı: http://www.twitch.tv/riotgamesturkish Devamı HTDokun’da.

        OYUN KARAKTERLERİ CANLANIYOR!

        4-7 Şubat 2016 tarihleri arasında İstanbul’da gerçekleşecek olan Gaming İstanbul etkinliği ile Türkiye’deki oyunseverler bir araya geliyor. Ünlü e-sporcuların, takımların, yayıncıların ve oyun karakterlerini günümüz şartlarında canlandıran ünlü cosplayer’lar Leon, Elena Samko, Jannet Vinogradova ve Tabitha Lyons’un da katılımıyla hareketlenecek olan etkinlik 2016 yılına yön vermeyi hedefliyor. Etkinlik alanında turnuvalara katılarak kendinizi sınayabilir, nostalji alanında retro oyunların keyfini çıkarabilir, alışveriş alanında satın almak istediğiniz ürünleri deneyebilir hatta hayranı olduğunuz ünlü streamer ve cosplayer’lar ile fotoğraf çektirebilirsiniz. Bu heyecanı yaşamak için oyuncu kimliğimizle biz de orada olacağız. Belli mi olur, sizinle oyunlar hakkında etkinlik alanında bile laflıyor olabiliriz!

        OVERWATCH'UN YENİ KAPALI BETA TARİHİ

        Blizzard’ın yeni jenerasyona eski kafa aksiyon içeriği vermeyi hedeflediği FPS oyunu Overwatch, şubat ayında beta sürecini başlatacağını duyurdu. Şubat ayının başında kapalı betanın tekrar başlaması ile Point Capture ve Payload’a ek olarak yeni bir oyun modu ve yeni haritalar eklenmiş olacak. Blizzard yetkilileri, ilerleyen adımlarda oyunu daha da güçlendireceklerinin sinyallerini verdiler.

        HTDOKUN'DA

        ■ Warhammer 40.000: Eternal Crusade için yeni fragman

        ■ The Divison’da Beta heyecanı

        ■ Sony Interactive Entertainment ‘Merhaba’ dedi

        ■ Global Game Jam 2016!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ