Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Ekonomi Teknoloji Mobil Sizce akıllı telefonlar çok mu pahalı? - Teknoloji Haberleri
        1

        Hüseyin KOYUNCUOĞLU - HABERTURK.COM EKONOMİ SERVİSİ

        Bugün akıllı telefonlarımızda sadece ekrana birkaç kez dokunarak kullanabildiğimiz uygulama için 30 yıl önce bir servet ödüyorduk.

        Günümüzde sıradan bir akıllı telefonu olan herkes dilediği zaman fotoğraf çekebiliyor, video çekip izleyebiliyor... Aradığı bir bilgiye ulaşmak için raflar dolusu ansiklopedi kurcalamak zorunda değiliz.

        Şimdi gelin 30 yıl öncesine gidelim! Bugün belki de kıymetini anlayamadığımız uygulamalara o dönemde sahip olmanın ne kadara patladığını inceleyelim.

        2
        3
        16

        Akıllı telefonlarımızda sadece ekrana birkaç kez dokunarak kullanabildiğimiz uygulamalar için 30 yıl önce bir servet ödüyorduk.

        O günleri hatırlamayanlar olabilir! Günümüzde sıradan bir akıllı telefonu olan herkes dilediği zaman fotoğraf çekebiliyor, video çekip izleyebiliyor... Aradığı bir bilgiye ulaşmak için raflar dolusu ansiklopedi kurcalamak zorunda değiliz.

        Şimdi gelin 30 yıl öncesine gidelim! Bugün belki de kıymetini anlayamadığımız uygulamalara o dönemde sahip olmanın ne kadara patladığını inceleyelim. Ve bir kez daha düşünelim? Akıllı telefonlar gerçektenpahalı mı?

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ