Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Ekonomi Teknoloji "Galaxy Note7" Türk Telekom mağazalarında satışta - Teknoloji Haberleri

        Türk Telekom, Note serisinin son üyesi Samsung Galaxy Note7’yi Türk Telekom’a özel avantajlarla satışa sundu.

        Türk telekom açıklamasına göre, Akıllı S Pen, suya dayanıklılık, göz tarama teknolojisi ve daha bir çok özelliği bir arada sunan Samsung Galaxy Note 7’ye Türk Telekom müşterileri, 36 aya varan taksit seçenekleri ve tarifeye ek ayda 104 TL’den başlayan fiyatlar ile sahip olabilecekler.

        Türk Telekom’un "Fiber Güçlü" GiGA 4.5G teknolojisiyle 1 gbps hızına ulaşabilen Samsung Galaxy Note7, Türk Telekom mağazalarında Gear VR hediyesiyle birlikte sunuluyor. Yeni Gear VR, bir önceki sürüme göre daha büyük lenslere sahip ve 101 derecelik görüş açısıyla kullanıcılarda tamamen doğal bir gerçeklik hissi yaratıyor.

        Türk Telekom Bireysel Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı Hakan Dursun konuyla ilgili yaptığı açıklamada, "En son teknoloji mobil cihazları dünya tanıtımlarıyla eş zamanlı olarak, Türk Telekom’a özel fırsatlarla müşterilerimizle buluşturmaya devam ediyoruz. Türk Telekom kullanıcıları Samsung Galaxy Note serisinin en yeni modeline avantajlı tarife ve ödeme seçenekleri ile ulaşırken, hem Türk Telekom’un üstün 4,5G teknolojisini hem de onlarca farklı Türk Telekom mobil servisini deneyimleyebilecek." ifadelerini kullandı.

        DAHA GÜVENLİ, DAHA YARATICI, DAHA HIZLI

        Açıklamada cihazla ilgili verilen bilgilere göre, akıllı telefonlarında büyük ekran tercih eden kullanıcılar için tasarlanan Samsung Galaxy Note7, S Pen özelliği ile öne çıkıyor. S Pen ile kullanıcılar, yaratıcı fikirlerini ekran kilitlerini açmadan kolaylıkla telefonlarına not olarak kaydedebiliyor.

        "Akıllı Seçim" özelliği ise kullanıcıların S Pen ile kolaylıkla GIF animasyonları yaratmasına ve sosyal mecrada paylaşmasına imkan tanıyor. "Temassız Komut"ta yer alan "Büyüteç" fonksiyonuyla ise ekranın üzerinden S Pen ile geçerek istenilen noktanın yakınlaştırılması sağlanırken, "Çeviri" fonksiyonu da istenilen dile anında çeviri yapabiliyor.

        Samsung Galaxy Note7’de kişisel ve gizli bilgiler de en üst düzeyde korunuyor. Samsung Galaxy Note7 sahip olduğu parmak izi okuma, iris (göz) tarama teknolojisi ve gelişmiş biyometrik kimlik doğrulama özellikleri sayesinde kullanıcıların telefon içeriklerini güvenlik altına alıyor.

        AA

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ