Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Ekonomi Teknoloji Oyun Call of Duty World War II fragmanı yayınlandı. Call of Duty World War II ne zaman çıkacak? - Teknoloji Haberleri
        REKLAM

        Uzun zamandırüzerinepek çok senaryo ortayaatılan Call of Duty serisinin yeni oyunuyla ilgili resmi tanıtım yapıldı. Sürpriz bir kararla serinin doğduğu yer olan 2. Dünya Savaşı zamanına geri dönecek olan Call of Duty: WWII ile ünlü Normandiya Çıkarması savaşı sanal ortama taşınacak.

        Yeni Call of Duty gerçekçilik, aslına uygunluk ve sinematik görseller sunmaya çalışacak. Oyunun karada geçen çatışmalarına ek olarak, Çokluoyuncu (Multiplayer) kısmı tanınmış harita bölgelerinde yeni modlar, sistemler ve oynanış yenilikleri getirmeyi amaçlıyor.

        Nazi Zombies işbirliği modu ise yepyeni bir hikaye olarak ortaya çıkıyor ve adrenalini yükseltmeyi amaçlıyor. Activision tarafından yayınlanan ve Sledgehammer Games tarafından geliştirilen Call of Duty: WWII yeni nesil konsollarda II. Dünya Savaşı oyun deneyimini belirleyen oyunolma hedefinde.

        Activision CEO’su Eric Hirshberg oyun hakkında şöyle konuştu:

        Call of Duty: WWII ön siparişi verenler PlayStation4’te düzenlenecek olan Özel Betaya katılma şansını elde edebilecek.Call of Duty: WWII ön siparişleri verilebilecek versiyonlar ise şöyle:

        · Base Edition ve Digital Base Edition.

        · Digital Deluxe Edition – Season Pass.

        · Pro Edition – Season Pass

        3 Kasım tarihinbde çıkacak Call of Duty: WWII, PC, PlayStation 4 ve Xbox One platformlarında oynanabilecek.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ