Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Ekonomi Teknoloji Başkan adayları "chat" yapacak - Teknoloji Haberleri

        Açıklama, YouTube ve CNN işbirliğiyle yapaılan ve oldukça ses getiren Demokrat Parti açık oturumundan bir ay sonra geldi.

        Öte yandan Google da, yine CNN televizyonu işbirliğiyle Kasım ayında yapılmak üzere bir açıkoturum hazırlıyor. MySpace ve MTV tarafından organize edilecek programda her aday, yaklaşık 1 saat boyunca internette seçmenlerin sorularını cevaplandıracak. Başkan adayının, seyircilerin de bulunduğu bir salonda katılacağı program video aracılığıyla canlı olarak da yayınlanırken, seçmenler e-posta aracılığıyla soru soracak.

        Programların, Eylül-Aralık ayları arasında ülkenin değişik üniversitelerinin kampüslerinde gerçekleştirileceği belirtildi. Şu ana kadar programlara katılacaklarını teyit eden adaylar şunlar: Senatör Sam Brownback, Senatör Hillary Clinton, Senatör Christopher Dodd, eski Senatör John Edwards, eski New York City Belediye Başkanı Rudy Giuliani, Temsilciler Meclisi üyesi Duncan Hunter, Temsilciler Meclisi üyesi John McCain, Senatör Barack Obama, Temsilciler Meclisi üyesi Ron Paul, New Mexico Valisi Bill Richardson ve eski Massachusetts Valisi Mitt Romney.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ