Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Ekonomi Teknoloji ASUS 3D dünyasına çağırıyor - Teknoloji Haberleri

        Yeniliklerde sınır tanımayan dünyanın bilişim devi ASUS, NVIDIA® 3D Vision™ ve Trace Free II teknolojilerine sahip, full HD 1080p görüntü desteği sunan yeni VG236H modelini benzersiz üçboyutlu görüntü deneyimi yaşamak isteyen kullanıcılarına duyurdu.

        ASUS VG236H Monitörler, 3D görüntü deneyimi ile birlikte; 2ms (Griden-Griye) tepki süresi ve çift-hızlı 120Hz yenileme hızı özelliklerini de sunuyor.

        ASUS VG236H, Color Shine Teknolojisi sayesinde 400 nit ultra parlaklık ile canlı renklerden ödün vermeden keyifli seyir imkanı sunuyor. Gündelik bilgisayar kullanımı, Blu-ray film izleme ve 3D oyun deneyimi için en ideal görüntü kalitesi sunan ASUS VG236H, ergonomik tasarımı ile de öne çıkıyor.

        NVIDIA® 3D VİSİON™ TEKNOLOJİSİ İLE SÜRÜKLEYİCİ STEREOSKOPİK 3D DENEYİMİ

        23" ekran boyutuna sahip ASUS VG236H 120Hz Full HD monitör, kullanıcılarını 3D filmlerin ve oyunların benzersiz dünyasına taşıyor. NVIDIA ® 3D Vision™ teknolojisi sayesinde, VG236H aksiyonu saniyede 120fps oynatarak, akıcı ve pürüzsüz görüntü kalitesi sunuyor. Bu benzersiz deneyimi yaşamak isteyenler için piyasaya sunulan NVIDIA ® 3D Vision™ uyumlu oyunun kullanıcıların büyük ilgisini çekeceği bekleniyor.

        EN YOĞUN AKSİYON SAHNELERİNİ GERÇEKLEŞTİRMEK İÇİN TASARLANDI

        ASUS’ a özel Trace Free II Teknolojisi pürüzsüz ve net görüntüler elde etmek için 120 Hz yenileme hızını 2ms (gri-to-grey) tepki süresi ile birleştiriyor. Kusursuz bir oyun ve film deneyimi yaşamak isteyenlere gölgelenmeyi ve görüntü izlerini ortadan kaldıran 2ms tepki süresi keyifli bir seyir imkanı sunuyor.

        YAŞAM KADAR GERÇEK ULTRA-CANLI RENKLER İLE OPTİMİZE EDİLMİŞ

        ASUS Color Shine Teknolojisi ve 400 nit ultra-parlaklık kullanıcıların, 3D olarak parlak ve canlı renklere sahip olmalarının keyfini çıkarmasını sağlıyor. Color Shine Teknolojisinde ışık difüzyonunu azaltan özel olarak son derece pürüzsüz görüntü sağlamak için tek bir film tabakası yerine birden fazla renkte film katları kullanıyor. Bu, aynı zamanda renk yoğunluğunu ve doygunluğunu zenginleştirirken, görüntü netliğini de arttırıyor.

        ASUS Splendid™ Görüntü Geliştirme Teknolojisi önceden tanımlı 5 ayrı modla (oyun, tiyatro, gece görünümü, sahne ve standart) belirlenen renk tutarlılığını optimize ediyor. Oyun modunda, tüm sahnenin baştanbaşa renklerini bozmadan, oyuncuların karanlık köşelerde gizlenmiş düşmanları bulmalarına yardım edecek şekilde iyi aydınlatılmış olanlara dokunmadan karanlıkları ve zor görülebilen alanları otomatik olarak aydınlatıyor.

        İZLEME KONFORU İÇİN ERGONOMİK OLARAK TASARLANMIŞ

        Uzun süreli izleme sonra bile kullanıcının rahatlığını sağlamak için, VG236H hemen hemen her görüş açısına göre kolayca ayarlanabiliyor konforlu izleme imkanı sunuyor.

        Masaüstü bilgisayarlar için kabloları gizlemeye yardımcı olan yerleşik kablo yönetimi özelliği ile birlikte gelen ASUS VG236H, 3D oynatma için YPbPr ve HDMI bağlantı noktaları ve çift-link DVI bağlantı noktası ile sınırsız eğlence olanakları sunuyor.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ