Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Ekonomi Teknoloji Bu ne biçim oyun?! - Teknoloji Haberleri

        "Pes artık" dedirten bir olay da son günlerde tecavüz sahnesiyle dikkatleri çeken "Fatmagül'ün Suçu Ne?" isimli televizyon dizisinin bilgisayar oyununa dönüştürülmesi. Üstelik bu oyun şimdiye kadar 300 bin kişi tarafından oynandı, sosyal paylaşım sitelerinin birinde ise bin 400 kez paylaşıldı.

        Oyun sitesinin sorumlusu Semih Kırgel, son günlerde en çok ''Fatmagül'ün Suçu Ne?'' adlı dizinin beğenilerek izlendiğini bildirdi. Dizinin gündemde oldukça yer almasından dolayı oyuncu Beren Saat'in önceden yapılmış olan giydirme oyununu birçok haber sitesinin 'Fatmagül'ün Suçu Ne?' dizisinin oyunuymuş gibi lanse ettiğini belirten Kırgel, ''Oyunseverlerin bu diziyle ilgili yoğun bir oyun isteği vardı. Tabii ki bu isteklere daha fazla kayıtsız kalmadık. Bu nedenle dizi ile uyumlu bir oyun hazırladık. Bu

        oyun ile dizi arasındaki tek fark, ismi değişikliği. Biz oyunun ismini 'Koş Fatmagül Koş' olarak değiştirdik'' dedi.

        GALERİ İÇİN TIKLAYIN

        "OYUNU YAKLAŞIK 300 BİN KİŞİ OYNADI"

        Hazırladıkları oyuna gösterilen ilgiden dolayı çok memnun olduklarını vurgulayan Kırgel, ''Aksiyon-macera oyunları arasında yer alan oyun, yaklaşık 300 bin kişi tarafından oynandı ve bir sosyal paylaşım sitesinde bin 400 kez paylaşıldı. Çok az kişi söz konusu oyunun içeriğini bilmediklerinden olumsuz eleştirilerde bulundu. Ancak bu kişiler de oyunu oynadıktan sonra fikirlerini değiştirdi ve olumlu tepkilerini dile getirdi. Oyunun mantalitesini her yaşa hitap edecek şekilde ayarlamamız gerekiyordu. Zira

        kimsenin eleştiremeyeceği ve eğlenceli bir oyun ortaya çıktı. Diziye ilgi ve sitemize gönderilen e-postalar devam ettikçe diziyle ilgili yeni bir oyun daha yapabiliriz. Şu anda hazırlamış olduğumuz oyun, 'Fatmagül'ün Suçu Ne?' dizisinin resmi oyunu değildir. Ayrıca Ay Yapım ile bir bağlantısı yoktur. Oyun konusu bakımından dizi ile bire bir uyumludur. Buna ek olarak 'Fatmagül'ün Suçu Ne?' dizinin başrol oyuncularından olan ve 'Fatmagül' karakterleriyle ekranlara gelen Beren Saat ile özdeşleşen eski rol arkadaşı Kıvanç Tatlıtuğ'a da bu oyunda yer verdik" diye konuştu.

        Oyunun 5 seviyeden oluştuğunu, oyuncunun Fatmagül karakterine bürünerek kendisini kovalayanlardan kurtulmak için koştuğunu ve Behlül resimlerini toplamaya çalıştığını vurgulayan Kırgel, her yeni seviyede Fatmagül'ü kovalayan karakterlerin daha da hızlı koşmaya başladığını, bu nedenle oyunun seviye arttıkça zorlaştığını sözlerine ekledi.

        İHA

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ