Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Ekonomi Teknoloji Casper'ın hedefi 1,3 milyon satış - Teknoloji Haberleri

        Casper’ın 20 yıllık geçmişini ve gelecek hedeflerini anlatan Casper Yönetim Kurulu Başkanı Altan Aras Fakılı “Sadece Türkiye’nin değil tüm bölgenin en güçlü markası ve kurumsal pazarın en büyük iki oyuncusundan biri olmayı, Casper’ın marka değerini yükseltmeyi ve Casper Bayi kanalını dünyanın en donanımlı bayi kanalı yapmayı hedefliyoruz. 2016 yılı için satış hedefimizi ise 1.300.000 olarak belirledik.” dedi.

        Yapılan araştırmalarda 8 yıldır Türkiye’nin En değerli Markası olan ve yine geçtiğimiz yıl Microsoft tarafından Yılın Bilgisayar Üreticisi seçilen Casper 20’nci yılında önümüzdeki 5 yıla ilişkin hedeflerini belirledi. 2011’i yenilenme yılı ilan eden ve bu çerçevede markasına 1 Milyon dolarlık yatarım yapan Casper’ın öncelikli hedefi ise yalnızca Türkiye’nin değil tüm bölgenin en güçlü markası ve pazarın en büyük iki oyuncusundan biri olmak.

        Casper 20. yılını, seçkin bayileri ve iş ortakları Microsoft ve Intel ile Antalya’da kutladı. Türkiye’nin dört yanından toplam 800’ü aşkın seçkin Casper bayisi olmak üzere, toplam 900 kişinin katıldığı organizasyonda Casper’ın hedefleri, yol haritası ve mesajları aktarıldı. Casper Yönetim Kurulu Başkanı Altan Aras Fakılı, bayi ve iş ortaklarına, Casper’ın 20 yıllık geçmişini ve gelecekteki hedeflerini anlattı.

        Altan Aras Fakılı “Sadece Türkiye’nin değil tüm bölgenin en güçlü markası ve kurumsal pazarın en büyük iki oyuncusundan biri olmayı, Casper’ın marka değerini yükseltmeyi ve Casper Bayi kanalını, dünyanın en donanımlı bayi kanalı yapmayı hedefliyoruz. 2016 yılı için satış hedefimizi ise 1.300.000 olarak belirledik.” diye konuştu.

        Fakılı, “Türkiye’nin en değerli, en sevilen ve en çok satılan bilgisayar markası olarak 2011 yılında markamız için büyük bir yatırım gerçekleştirdik. Logomuzdan sloganımıza kadar birçok alanda yeniliklere imza attık. Yaptığımız tüm bu yatırımlar ve çalışmalarla önümüzde ki 5 yıl içerisinde belirlediğimiz hedeflerimize daha iyiye inanarak ve fazla çalışarak, ulaşacağımıza inancımız tamdır” dedi.

        Intel’in Dünya Satış Pazarlama Direktörü Greg Pearson, video konferans ile katıldığı toplantıda, “Casper ile olan güçlü ilişkilerimizden gurur duyuyoruz. Casper ile olan iş ortaklığımız, geçtiğimiz 20 yıl içinde, her iki tarafa da büyük başarılar kazandırdı. Bundan sonraki 20 yılda da bu iş ortaklığımız artarak devam edecektir” şeklinde konuştu.

        BAŞARI GÖSTEREN BAYİLER ÖDÜLLENDİRİLDİ

        Casper'in 20. yaş kutlamalarına katılmaktan büyük memmuniyet duyduğunu ifade eden Microsoft Türkiye Genel Müdürü Tamer Özmen, “Bir dünya markası olan Casper, ürettiği en yeni teknolojilerini Türk tüketicileriyle buluşturuyor ve Türkiye’nin gelişmesi konusunda çok önemli yatırımlar yapıyor. Microsoft Türkiye olarak Casper'la iş ortaklığı yapmaktan mutluluk duyuyoruz.” dedi.

        Casper, Türkiye genelinde 800 bayiinin katıldığı bu etkinlikte farklı kategorilerde başarı gösterenleri çeşitli hediyelerle ödüllendirirken 5 bayisine de çekilişle araba hediye etti. Etkinlikte ayrıca, Casper ürün yol haritası ve gelecek teknolojileri hakkında bilgi verildi. Bu kapsamda Casper’ın yeni nesil Nirvana notebooklarında bulunan Casper Widi teknolojisi ilk kez tanıtıldı. Türkiye’de ilk kez Casper tarafından sunulan bu teknoloji büyük ilgi ve beğeni ile karşılandı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ