Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Ekonomi Turizm Cumhurbaşkanı Erdoğan, Antalya’da TÜROFED ve AKTOB ile buluştu - Turizm Haberleri

        Dün Antalya’ya gelen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bugün gerçekleştirdiği açılış töreni sonrasında Türkiye Otelciler Federasyonu (TÜROFED) Yönetim Kurulu Başkanı Osman Ayık ve Akdeniz Turistik Otelciler ve İşletmeciler Birliği (AKTOB) Yönetim Kurulu Başkanı Erkan Yağcı ile bir araya gelerek turizm gündemini değerlendirdi.

        Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Antalya Valisi Münir Karaloğlu ve Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel’in de katıldığı toplantıda, TÜROFED Başkanı Ayık ve AKTOB Başkanı Yağcı, Türkiye ve Antalya turizminin içinde bulunduğu son durumu Cumhurbaşkanı Erdoğan ile paylaştı. Basına kapalı bir şekilde gerçekleştirilen buluşmada Ayık ve Yağcı, turizmin sorunlarını da dile getirdiler.

        REKLAM

        Ayık ve Yağcı, Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın desteği ile TÜROFED’in 26-27-28 Mayıs tarihlerinde Rusya’nın başkenti Moskova’da organize edeceği ve Rusya Federasyonu-Türkiye ilişkilerine önemli bir katkı sağlamayı amaçlayan “Türkiye Festivali” hakkında da Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı bilgilendirdi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ