Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Ekonomi Turizm THY, dünyaca ünlü turizm adası Phuket'e uçmaya hazırlanıyor - Turizm Haberleri
        1

        Türk Hava Yolları (THY), yerel dilde 'özgürlükler ülkesi' anlamına gelen Uzakdoğu Asya ülkesi Tayland'da uçtuğu destinasyon sayısını arttırmaya hazırlanıyor.

        2

        Başkent Bangkok'a haftada düzenlediği 14 seferle 2016 yılında 325 bin yolcu taşıyan THY, bu kez de Tayland'ın dünyaca ünlü turizm adası Phuket'e uçacak. Yaz sezonu için çalışmalarını sürdüren THY, 17 Temmuz'da Phuket'e gerçekleştireceği ilk uçuş öncesi geçtiğimiz günlerde yeni uçuş noktası için rezervasyon kabulünü başlattı.

        3

        17 TEMMUZ'DA PHUKET'E İLK SEFER

        4

        THY Bangkok Müdürü Abdullah Ahmet Tuğcu, yeni uçuş noktasının dünyaca ünlü turizm adası Phuket olacağını kaydetti. Tuğcu, "Bu sene Phuket'i açacağız.

        5

        İstanbul'dan Phuket'e 17 Temmuz'da da ilk seferimiz gerçekleşecek. Haftada 4 frekans olarak başlıyoruz. Phuket çok önemli bir Pazar. Bütün uluslararası alanlar için çok güçlü bir Pazar. Bizim de çok iyi bağlantı sürelerimiz var. Avrupa'nın birçok noktasında, Frankfurt, Londra ve Paris gibi merkezlerden ciddi şekilde yolcu taşıyoruz. Satışlarımız başladı. Temmuz 17'de uçuşlarımız gerçekleşecek.

        6

        PEKİ PHUKET ADASI NASIL BİR YER?

        7

        Tayland'ın dünyaca ünlü en büyük turizm adası Phuket adası, Güney Tayland’da Andaman denizi kıyısında bulunuyor.

        8

        Phuket Uluslararası Havaalanına sahip olan Phuket'e, dünyanın her yerinden özellikle de Batılı turistlerin akın ettiği biliniyor.

        9

        Adanın en ünlü ve kalabalık plajı ise batı kıyısında bulunan Patong plajı.