Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcılığı'na getirildi.

        AK Parti'nin Elazığ Belediye Başkanı Adayı olarak Şahin Şerifoğulları'nı açıklamasının ardından kentte önemli işler yapan mevcut Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz'a da yeni bir görev verildi.Yanılmaz'ın AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcılığı'na atandığını Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki açıkladı.

        AK Parti Genel Başkan Yardımcı, Yerel Yönetimler Başkanı ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Özhaseki sosyal medyadan yaptığı paylaşımda;"Yıllardır Elazığ'a önemli hizmetlerde bulunan Elazığ Belediye Başkanımız Sayın Mücahit Yanılmaz, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın tensipleriyle AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcılığı'na atanmıştır. Gücümüze güç katacaktır. Hayırlı olsun"ifadelerini kullandı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Elazığ haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Elazığ Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler