Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz’ın girişimleri ile MemurSen 3.Etap TOKİ konutları için protokol anlaşması imzalandığı bildirildi.

        Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, MemurSen Elazığ İl Temsilciliği heyetiyle birlikte TOKİ Başkan Yardımcısı Sami Er ile görüştü. Görüşmede Elazığ’da yapılacak MemurSen 3.Etap TOKİ Konutlarının protokol anlaşması da imzalandı. Yaklaşık 725 konutun yapılacağı MemurSen 3.Etap TOKİ Konutları, Güney Çevre Yolu üzerinde Galericiler Sitesi’nin hemen üst tarafında yer aldığı belirtildi.

        Şehre hizmet etmekten dolayı mutlu olduğunu ifade eden Başkan Yanılmaz, imzaladıkları protokolün MemurSen üyeleri ve Elazığ’a hayırlı olmasını diledi.

        Öteyandan Başkan Yanılmaz TOKİ’den belediyeye önemli bir kaynak daha kazandırdıklarını,TOKİ mülkiyetindeki gayrimenkullerden 124 bin 768 metre kareyi belediye mülkiyetine geçişiyle ilgili satış protokolünün imzalandığını kaydetti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Elazığ haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Elazığ Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler