Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Tunceli’nin Ovacık ilçesi kırsalında bölücü terör örgütü PKK'lı teröristler tarafından araziye döşenen EYP'nin patlaması sonucu ölen 2 kardeşten geriye fotoğrafları kaldı.

        Olay, öğle saatlerinde ilçeye bağlı Bilgeç köyü Çakılyayla mezrasında meydana gelmişti. Edinilen bilgiye göre, mezrada gezintiye çıkan kardeşler 8 yaşındaki Ayaz ile 4 yaşındaki Nupelda Güloğlu, teröristlerin araziye yerleştirdiği EYP'nin üzerine bastı. Kardeşlerin bastığı EYP, infilak etti. Patlama sonucu çocuklardan Ayaz olay yerinde hayatını kaybetti, 4 yaşındaki Nupelda ise helikopterle getirildiği Elazığ Fırat Üniversitesi Hastanesi'nde yaşamını yitirdi.

        Hayvancılıkla uğraştıkları için 2 çocuğuyla yaylaya çıkan Ekber ve Cevriye Güloğlu çifti bugün yaşanan talihsiz olay sonrası yıkıldı. İlkokul 3. sınıfı bitiren Ayaz ve bu yıla Anaokuluna yazılan Nupelda'dan geriye mutlu günlerinde çekilen fotoğrafları kaldı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Elazığ haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Elazığ Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler