Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Elazığ'da uyuşturucu ile mücadele kapsamında yapılan çalışmada 7 şahsa uyuşturucu madde kullanmaktan, 2 şüpheliye de ticaretini yapmaktan işlem yapıldı.

        Edinilen bilgiye göre, İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, uyuşturucu ile mücadele kapsamında çalışma yaptı. Polisin çalışmasında uyuşturucu madde kullanan 7 şahıs yakalanarak adli işlem yapıldı. Çalışmasını sürdüren ekipler Uyuşturucu Madde Ticareti Yapmak suçundan ise 2 şüpheliyi yakaladı. Yakalanan şüphelilerden 1'i tutuklandı, diğeri ise adli kontrol şartı ile serbest kaldı.

        Şüphelilerden 4,21 gram metamfetamin, 30 gram esrar, 36,18 gram taş kokain maddesi ile 7 adet sentetik ecza hapı ele geçirildiği bildirildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Elazığ haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Elazığ Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler