Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Ahmet ÇÖTELİ/ELAZIĞ, (DHA)ELAZIĞ'da, koronavirüs tedbirleri nedeniyle evden çıkamayan 10 yaşındaki Hamza Ören, annesi Semra Ören'in (41) doğum günü için jandarmadan yardım istedi. Jandarma da pasta alıp, Hamza'ya ulaştırdı. 

        Koronavirüs tedbirleri kapsamında sokağa çıkma yasağı olan yaş grubundaki Hamza Ören, jandarma ekiplerini arayarak, annesine doğum günü sürprizi yapmak istediğini söyledi.

        Hamza'ın yardım talebi üzerine jandarma, doğum günü pastası alıp, Palu ilçesine bağlı Örencik köyündeki Ören ailesinin evine geldi. Kapıda heyecanla jandarmayı karşılayan Hamza, annesine doğum günü sürprizi yaptı. Hamza, doğum günü sürprizi için kendisine destek olan jandarma ekiplerine teşekkürlerini iletti.DHA-Genel Türkiye-Elazığ / Palu Ahmet ÇÖTELİ

        2020-04-11 12:43:05

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Elazığ haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Elazığ Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler