Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Elazığ'ın Ağın ilçesinde polisin yaptığı çalışmada durdurulan bir otomobilde bir miktar esrar ele geçirildi, içinde bulunan 5 şahsa da uyuşturucu madde kullanmaktan işlem yapıldı.

        Edinilen bilgiye göre, İl Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı İlçe Emniyet Amirliği birimleri tarafından uyuşturucu ile mücadele kapsamında çalışma yapıldı. Polisin çalışmasında şüpheli bir otomobil durdurularak arama gerçekleştirildi. Aramada bir miktar esrar ele geçirilirken, araç içinde bulunan 5 şahısta gözaltına alındı. Şahısların tamamına uyuşturucu madde kullanmak ve bulundurmaktan işlem yapıldı.

        Öteyandan sürücüye, ehliyetinin daha önce iptal edilmesi nedeniyle ehliyetsiz araç kullanmaktan bin 473 TL para cezası, kimliği bulunmayan diğer bir şahsa da 187 TL idari para cezası kesildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Elazığ haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Elazığ Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler