Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Ahmet ÇÖTELİ/ELAZIĞ, (DHA)ELAZIĞ Valisi Erkaya Yırık'ın katılımıyla kent genelinde koronavirüs tedbirlerine yönelik denetim yapıldı.

        İçişleri Bakanlığı'nca bugün ülke genelinde koronavirüs tedbirlerine yönelik denetimler Elazığ'da sabah saatlerinde başladı. Vali Erkaya Yırık'ın katılımıyla başlatılan uygulamada alışveriş merkezleri, iş yerleri ve pazar yerleri gibi birçok yaşam alanı denetlendi.

        Vali Erkaya Yırık, denetim sırasında kontrollü sosyal hayatın üç unsuru olan temizlik, maske ve mesafe kurallarına yönelik uyarılarda bulundu. Vali Yırık, "Vatandaşlarımızı, esnafımızı bilinçlendirmek maksadıyla bu ziyaretleri yaptık. Bugün alışveriş merkezinde bulunan esnafımıza genelgede belirtilen kuralları hatırlattık. Gelecekte sevdiğimiz insanlara daha yakın olabilmek için bugün sevdiğimiz insanlardan biraz daha uzak kalmamız gerekiyor" dedi.DHA-Güvenlik Türkiye-Elazığ Ahmet ÇÖTELİ

        2020-08-11 14:24:51

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Elazığ haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Elazığ Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler