Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Elazığ'da Mehmetçik, belirli aralıklarla ilçe ve köylerde bulunan şehitlerin kabirlerini ziyaret ederek hem bayraklarını değiştiriyor hemde, bakımını yapıyor.

        İl Jandarma Komutanlığına bağlı ekipler, kent genelinde belirli aralıklarla şehitlikleri ziyaret ediyor. Sık sık şehit aileleri ile de irtibata geçen jandarma ekipleri, şehitlikler dışında yer alan şehitlerin kabirlerine de gerçekleştirdiği ziyaretlerle eksiklikler olup olmadığını kontrol ediyor. Bu kapsamda Keban ilçe mezarlığında bulunan Şehit Jandarma Uzman Çavuş Ertül Tekin’in mezarını da ziyaret eden Mehmetçik, yıpranan bayrağın yerine yenisiyle değiştirdi. Şehit ve bayrağa selam veren Mehmetçikler, kabre de su dökerek dua etti.

        Jandarma tarafından bu çalışmaların vefa borcu olarak düzenli olarak yapıldığı kaydedildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Elazığ haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Elazığ Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler