Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Elazığ'da kar yağışı nedeniyle 90 köy yolu ulaşıma kapanırken, belediye ve özel idaresi ekipleri tarafından oluşturulan karla mücadele ekipleri çalışma yapmaya başladı.

        Elazığ'da meteorolojinin uyardığı kar yağışı etkili oldu. Kar yağışının etkili olmasıyla birlikte merkezde 2, Sivrice'de 38, Karakoçan'da 35, Baskil'de 11 ve Maden'de 4 olmak üzere toplam 90 köy yolu ulaşıma kapandı. Kent merkezinde belediye ekipleri karla mücadele çalışması yaparken, kırsalda da köy yollarının açılması için valilik koordinesinde İl Özel İdare Genel Sekreterliği'ne bağlı ekipler çalışmalara başladı. Kar yağışı nedeniyle tarihi Harput Mahallesi'nde aracıyla yolda mahsur kalan bir kişi de ekipler tarafından kurtarıldı.

        Belediye ekiplerinin karla mücadele kapsamında oluşturulan kriz masası bünyesinde şehir merkezini 9 bölgeye ayırarak çalışma yaptığı ve ana arterler ile hastane gidişdönüş yolları başta olmak üzere şehir genelindeki yol ve kaldırımları temizlediği kaydedildi.

        Köy yollarının açılması için ekiplerin 7/24 çalışma yapmaya başladığı aktarıldı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Elazığ haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Elazığ Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler