Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Ahmet ÇÖTELİ/ELAZIĞ, (DHA)ELAZIĞ'da, çiftçilere Tarım ve Orman Bakanlığı'nın 'Hayvancılığı Geliştirme Projesi' kapsamında 2 milyon liralık hibe makine desteği sağlanacak. 

        Kentte Tarım ve Orman Bakanlığı koordinesinde, bu yıl 11'inci kez 'Tarım ve İnsan' fotoğraf sergisi, alışveriş merkezinde açıldı. 120 fotoğrafın yer aldığı sergi, 26 Aralık'a kadar ziyaret edilebilecek. Serginin açılışında konuşma yapan Tarım ve Orman İl Müdürü Turan Karahan, 'Hayvancılığı Geliştirme Projesi' kapsamında bu yıl çiftçilere bakanlık tarafından 2 milyon lira değerinde 17 soğutma tankı, 5 süt soğutma tankı, 71 süt sağım makinesi, 119 koyun kırkım makinesi ve 2 koyun banyoluğunun hibe olarak verileceğini söyledi. Karahan, "Dağıtacağımız bu makinelerin ilimizin üreticilerine, çiftçilerine, bölgemiz tarım ve hayvancılığına, ülke ekonomisine hayır ve bereketler getirmesini diliyorum" dedi.DHA-Genel Türkiye-Elazığ Ahmet ÇÖTELİ

        2020-12-24 15:26:00

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Elazığ haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Elazığ Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler