Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Elazığ'da jandarma ekipleri tarafından yapılan çalışmada 3 şahıs kaçak avda kullanılan malzemelerle yakalandı, araçta bulunan 8 adet kınalı keklik ise doğaya salındı.

        Alınan bilgiye göre, İl Jandarma Komutanlığı'na bağlı ekipler, ElazığMalatya yolunda uygulama noktasına girmeyen araçlar üzerinde çalışma yaptı. Ekiplerin çalışmasında Hankendi yol kontrolüne girmeyen ve ara yollardan Elazığ'a geçmek isteyen bir aracı tespit edip durdurdu. Araçta arama yapan ekipler 8 adet canlı kınalı keklik ile 7 adet bağ tuzağı buldu. Bunun üzerine durum Doğa Koruma ve Milli Parklar Şube Müdürlüğü'ne bildirildi. Jandarma ve DKMP ekipleri şahıslar hakkında gerekli yasal işlemi yapmasının ardından canlı ele geçirilen kınalı keklikler tekrar doğal ortamına salındı.

        Ekiplerin çalışmalarını düzenli olarak sürdüreceği aktarıldı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Elazığ haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Elazığ Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler