Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Ahmet ÇÖTELİ/ELAZIĞ, (DHA)ELAZIĞ´da, jandarma ekiplerinin düzenlediği operasyonda 1,5 kilo kubar esrar ele geçirildi. Uyuşturucuyu taşıyan ve teslim alacak olan 2 kişi, gözaltına alındı.

        İl Jandarma Komutanlığı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, yaptıkları istihbari çalışmada, Y.G. isimli şüphelinin Arıcak ilçesinden il merkezine uyuşturucu getireceği bilgisine ulaştı. Bunun üzerine harekete geçen ekipler, şüphelinin kullandığı aracı ve Elazığ'da uyuşturucuyu teslim alacak olan Y.C.G.'yi takibe aldı. Y.G.'nin kullandığı araçta, yol kontrol noktasında durdurularak, arama yapıldı. Araçta zulalanan 1,5 kilo kubar esrar ele geçirildi. Y.G. ise gözaltına alındı. Uyuşturucuyu teslim alacak Y.C.G. de minibüs garajında gözaltına alındı. Soruşturma sürüyor. DHA-Güvenlik Türkiye-Elazığ Ahmet ÇÖTELİ

        2021-07-03 15:52:58

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Elazığ haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Elazığ Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler