Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Elazığ’ın Arıcak ilçesinde aşı seferberliği kapsamında ilçe merkezi, Erimli ve Üçocak beldelerinde aşı standı kurularak vatandaşların randevu almadan aşılanmasına başlandı.

        Sağlık Bakanlığının aldığı son kararla aşı yaşının 18’e düşürülmesinin ardından harekete geçen sağlık ekipleri birçok yerde mobil stantlar kurarak aşılama çalışmalarına devam ediyor. Arıcak Toplum Sağlığı Merkezi tarafından ilçe merkezi, Erimli ve Üçocak beldelerinde aşı standı kuruldu. Kurulan stantlarda vatandaşların randevusuz olarak aşılanmasına başlandı.

        Virüsle mücadelede kapsamında sağlık personellerinin köy köy dolaşıp aşı seferberliğinde bulunduğunu aktaran Arıcak Kaymakamı Muammer Sarıdoğan, ''Virüsle mücadelede en büyük silahımız olan aşı için Toplum Sağlığı Merkezimizde görevli sağlık personellerimiz köy köy, mahalle mahalle gezerek vatandaşlarımızın aşı olmalarını sağlamaktadır. Bu kapsamda ilçe merkezi, Erimli ve Üçocak beldelerimizde aşılama faaliyeti yürüten sağlık personelimize ve aşı olmaya yoğun ilgi gösteren kıymetli vatandaşlarımıza teşekkür ediyoruz'' dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Elazığ haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Elazığ Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler