Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Fırat Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi ve Kovancılar Meslek Yüksekokulu ile İl Sağlık Müdürlüğü arasında öğrencilerin akademik takvim içerisindeki uygulamalı derslerine ilişkin iş birliği protokolü imzalandı.

        Fırat Üniversitesi ile Elazığ Sağlık Müdürlüğü arasında öğrencilerin akademik takvim içerisindeki uygulamalı derslerine ilişkin iş birliği protokolü imzalandı. İş birliği protokolünde Sağlık Bilimleri Fakültesi ve Kovancılar Meslek Yüksekokulu öğrencilerinin Sağlık Bakanlığınca sağlık alanı olarak kabul edilen ve Sağlık Bakanlığı tarafından diplomaları tescil edilen öğrencilerin 20212022 bahar, 20222023 eğitim öğretim güz bahar dönemleri programında öngörülen dönem içi uygulama derslerinin düzenlenmesi ile Sağlık Müdürlüğü ve bağlı sağlık kurum ve kuruluşlarında uygulanacak mesleki uygulama dersleri ve hastane yönetimi, ilgili birim çalışanları, öğretim elemanları ve öğrencilerin uygulamalı ders çalışmalarının koordine edilmesini kapsayan sözleşme İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Cahit Polat ve Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fahrettin Göktaş arasında imzalandı.

        Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fahrettin Göktaş imzalanan protokolün her iki tarafa da hayırlı olmasını dileyerek, yapılan protokolün hedefinin tıp ve sağlık eğitimi dinamiklerine katkı sağlamak olduğunu belirtti.

        Rektörlük binasında düzenlenen imza törenine, Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fahrettin Göktaş, İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Cahit Polat, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Bilal Üstündağ, Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Gamze Kırkıl ile Kovancılar MYO Müdürü Prof. Dr. Zülfü Demirtaş katıldı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Elazığ haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Elazığ Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler