Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Fiskos Elif Ece Uzun'u yıkan ölüm! "Babamı Covid-19'dan kaybettim" - Magazin haberleri
        1

        Yaklaşık iki yıl önce evlendiği Mehmet Tuş ile boşanma kararı alan ve 6 ay önce ikiz bebeklerini dünyaya getiren ünlü manken Elif Ece Uzun, babasının ölümü ile sarsıldı.

        2

        "ÇOK TRAVMATİK BİR YIL GEÇİRDİM"

        Ece Uzun, şu ifadeleri kullandı:

        Babamı Covid-19'dan kaybettim. Çok travmatik bir yıl geçirdim. Salgının hamileliğime denk gelmesinden dolayı evden hiç çıkmadım. İşin aslı; umarım bir an önce bu salgın sona erer ve benim gibi kimse canından can gitmez, sevdiklerini bu hastalığa kurban vermez. Hepimiz birbirimiz düşünerek hareket edip, önlemlere uymak zorundayız. Bugün bana, yarın size.

        "BEBEĞİMİ KAYBETTİM"

        Magazinbox'a konuşan Uzun, evlat acısı da yaşadığını dile getirdi. Geçtiğimiz eylül ayında anne olmanın sevincini yaşayan manken, "Son iki yılım çok zor geçti. Kızlardan önce 5 aylık hamileyken bebeğimi düşürdüm. Sonra babamı kaybettim ve daha bir sürü talihsizlik yaşadım. Şimdi geriye dönüp, bakıyorum ve 'Ne kadar güçlüsün Elif, aferin sana' diyorum. Kızlar ışık oldu bana" dedi.

        3

        BOŞANIYORLAR

        Manken Elif Ece Uzun, eşi Mehmet Tuş ile boşanma kararı almıştı.

        Uzun'un avukatı Ayşegül Mermer ile boşanma işlemlerini başlattıktan sonra ikiz bebeklerini alıp, ailesinin yanına Sapanca’ya yerleştiği iddia edilmişti.

        4

        Elif Ece Uzun'un eşi Mehmet Tuş’a uzaklaştırma kararı da aldırdığı konuşuluken, iş insanından ilk açıklama gelmişti.

        Mehmet Tuş, Instagram hesabından suskunluğunu bozmuştu. Tuş, “Evlendikten 3 ay sonra öğrendiğim bazı konulardan dolayı zaten ayrılma kararı almıştım. Hamileliğini öğrendikten sonra bir şansı daha hak ettiğini düşündüm. Şimdi bir an önce boşanmayı seçiyorum" demişti.

        Elif Ece Uzun ve Mehmet Tuş, 2019 yılında Sapanca'daki bir otelde gerçekleşen düğün ile evlenmişti.

        5

        ELİF ECE UZUN HAKKINDA

        Artvinli bir Anne ve Rizeli bir babanın kızı olan Elif Ece Uzun, 1984 yılında Adapazarı’nda dünyaya geldi. İlkokul ve ortaokulun bir kısmını Adapazarı'nda, bir kısmını ise İzmit’te tamamladı.

        Sonra ailesiyle beraber Antalya’ya yerleşti. Turizm otelcilik lisesinde okurken bir yandan da yerel televizyonlarda programlar yaptı.

        6

        Kariyerine 15 yaşında başlamış ve mesleğe ilk adımını bir model yarışmasına katılarak atmış olan Elif Ece Uzun, 2003 yılında iletişim sanatları alanında eğitim aldı.

        Bir dönem hobi olarak yaptığı modellik mesleğini okulu bitince 2004 yılında profesyonel olarak yapmaya başladı ve İstanbul’a yerleşti. Daha sonra Şafak Sezer ve Mehmet Ali Erbil ile pek çok programda da sunuculuk yaptı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ