Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Dünyadan Ellen DeGeneres hakkında çarpıcı iddia: Evi tuzaklarla doluydu - Magazin haberleri
        1

        Televizyon dünyasının en çok izlenen ünlülerinden biri olan sunucu Ellen DeGeneres'ın eski yardımcısı, sunucunun ekran arkasındaki yaşantısı ve davranışları hakkında ilginç açıklamalarda bulundu.

        2

        ABD'nin sohbet programlarından birini sunan DeGeneres'in eski çalışanı İngiliz basınına konuştu.

        İsmi verilmeyen kişi, 62 yaşındaki sunucunun California'daki malikanesinde görev yaptığını ve o evle ilgili de, "Askeri kamp gibiydi" dedi.

        3

        "İNSANLARI KOVMAKTAN ZEVK ALIRDI"

        Ellen DeGeneres'in eski çalışanı, "O benim hayatımda tanıdığım en kötü insandı. İnsanları kovmaktan zevk alırdı. Size bir hiçmişsiniz gibi davranırdı" şeklinde konuştu.

        4

        İsmini vermek istemeyen kişi, ayrıca DeGeneres'in evinde görevli olarak çalışan temizlikçilerin çalışıp çalışmadığını anlamak için ilginç bir yöntem uyguladığını iddia etti.

        5

        "EVE TUZAKLAR KURARDI"

        Eski yardımcı, "İşe gitmeden önce tuzaklar kurardı. Rastgele noktalara kibrit çöpleri bırakırdı. Böylece temizlik görevlisinin işini gerçekten iyi yapıp yapmadığını kontrol ederdi" diye konuştu.

        6

        İddialara göre bir keresinde DeGeneres'in çalışanlarından biri evin farklı noktalarında sekiz tane kibrit çöpü buldu.

        Gün içerisinde de ünlü sunucu birini kovmasın diye malikanenin çalışanları, evin her yerinde kibrit çöpü aramaya devam etti.

        7

        Ellen DeGeneres hakkında konuşan eski çalışan, birkaç ay önce işinden olduğunu da belirtti.

        Aynı kişi, DeGeneres'in eşi Portia DiRossi ile birlikte yaşadığı evde uzun süre çalışan bulmanın çok nadir görüldünü de söyledi.

        8

        "İŞKENCE EDERDİ"

        DeGeneres'in malikanesinde televizyondaki kişiden çok farklı biri olduğunu söyleyen eski çalışan, "Birilerinin gerçek kişiliği evde ortaya çıkıyordu" şeklinde konuştu.

        Ünlü sunucunun eski yardımcısı, "Size işkence ederdi. Siz de sadece orada oturup onu dinlrediniz. Çünkü size para ödeniyordu" dedi.

        9

        Ellen DeGeneres'in eski çalışanlarına göre, sunucu takıntılı bir insandı ve bazı şeyler istediği gibi olmayınca çığırından çıkabiliyordu.

        10

        DeGeneres, bir süre önce TV'de kamera arkasında çalışan ekibi tarafından ırkçı saldırı, cinsel saldırı ve aşağılama gibi iddialarla suçlanmıştı.

        Bazıları, ünlü sunucunun çalışanlarını kişisel durumları için izin kullandıklarında ertesi gün kovduğunu da öne sürmüştü.

        11

        Yapım şirketinden bir kaynak da yaşananların ardından ilk kez 2003 yılında başladığı programı bırakmaya hazır olduğunu söyledi.

        İsmini vermek istemeyen bir kişi de, "Devam edemeyeceğini düşünüyor ve kişisel markasını kurtarmanın tek yolunun programı bitirmek olduğunu düşünüyor" diye konuşmuştu.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ