Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Dünyadan Elliot Page ile Emma Portner boşanıyor! Cinsiyet değiştirdi, boşanma davası açtı - Magazin haberleri
        1

        Son olarak 'The Umbrella Academy' ile seyirci karşısına çıkan ve 2007 yılında rol aldığı Juno filmiyle Akademi Ödülü kazanan oyuncu Ellen Page, geçtiğimiz yıl cinsiyet değiştirdiğini açıklamıştı.

        2014 tarihinde Las Vegas'ta gerçekleştirilen bir LGBT gençlik konferansında "Saklanmaktan yoruldum" diyerek eşcinsel olduğunu söyleyen Page, 'Elliot' adını kullanacağını belirtmişti.

        2

        33 yaşındaki Elliot Page, cinsiyetini değiştirmesinin ardından 2018 yılında romantik bir törenle evlendiği dansçı ve koreograf eşi Emma Portner'a boşanma davası açtı.

        3

        TMZ sitesinin haberine göre; Üç yıllık birlikteliklerinin iki yılını evli olarak geçiren çifti, şimdi yollarını ayırmaya hazırlanıyor.

        4

        "MİNNET DUYUYORUM"

        Page, geçtiğimiz günlerde şu ifadeleri kullanmıştı:

        Merhaba arkadaşlar. Trans olduğumu sizinle paylaşmak istiyorum ve ismim Elliot. Bunu yazdığım, burada olduğum, hayatımda buraya geldiğim için şanslı hissediyorum. Bu yolculuğumda beni destekleyen muhteşem insanlara karşı minnet duyuyorum.

        Trans topluluğunda pek çok kişi tarafından etkilendim. Cesaretiniz, cömertliğiniz ve bu dünyayı kapsayıcı ve şefkatli bir yer yapmak için durmadan çalıştığınız için teşekkür ederim. Daha sevgi dolu ve eşit bir toplum için her türlü desteği sunacağım.

        5

        CİNSİYET DEĞİŞTİRDİKTEN SONRA İLK KARE

        Elliot Page, yeni halini, "Kalbimin derinliklerinden teşekkür ediyorum. Sizin sevginiz ve desteğiniz en büyük hediye" sözleriyle yayınlamıştı.

        Oyuncu, takipçilerine güvende kalmaları ve birbirlerine destek olmaları mesajını da vermişti.

        6

        Page, 2007 yılında rol aldığı ve can sıkıntısından hamile kalan bir genç kızı canlandırdığı Juno filmiyle tanınmıştı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ